Lepota žene

Frizerka pokazala najgore posledice blajhanja - nije bilo spasa njenoj kosi VIDEO

Na TikToku ćemo naći raznorazne "bjuti" savete kao i one o domaćinstvu. Tako je nedavno, jedna korisnica, inače profesionalna firzerka, objavila video kojim je htela da prikaže posledice izbeljivanja kose.

Četvrtak, 24.02.2022.

12:57

Izvor: The Sun

Frizerka pokazala najgore posledice blajhanja - nije bilo spasa njenoj kosi VIDEO
Foto: VidEst/Shutterstock

Podeli:

U snimku je takođe odbila da pomogne klijentkinji koja je posetila njen salon, pod objašnjenjem da joj ne može pomoći.

Devedesete u kosi: Ova frizura se vraća na sva vrata FOTO

Frizerka je ovim gestom htela da podigne svest o posledicama čestog i dugogodišnjeg blajhanja, odnosno, izbeljivanja. Snimak je za kratko vreme pregledan više od 2.9 miliona puta. Friizerka je napomenula da je to "najgore farbanje koje je do sada videla".

"Ova žena već dugo izbeljuje kosu, ali me je ipak šokiralo koliko je uništena", rekla je i dodala da joj je ta klijentkinja zatražila da joj osveži vlasi, što je ona odbila.

Ove nijanse plave su trenutno najveći bum - mnogi misle da su samo za hrabre FOTO

"Izložili ste devojku na društvenim mrežama, a onda ste odbili da joj pomognete", "Zašto ste je onda snimali za primer", "Ovo su tužni prizori", samo su neki od napada na frizerku.

Kako bi razjasnila situaciju, frizerka je ubrzo objavila još jedan snimak.

Najbolja hrana za rast kose - namirnice koje poboljšavaju kvalitet i gustinu

"Samo da objasnim, žena je od početka znala da je neću farbati, jer smo u početku imale konsultacije samo putem mobilnog telefona".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare