Lepota žene

"Hidrafejšl"- tretman koji će stati na put botoksu VIDEO

Lepo vreme i sunčani dani očekuju nas u narednom periodu. Kako bi trebalo da zaštitimo kožu i telo od predstojećih visokih temperatura, novinarka TV Prva konsultovala se sa dr Jasminom Lalošević, specijalistkinjom estetske medicine.

Nedelja, 10.04.2022.

14:14

Izvor: B92

Foto: Printskrin/TV Prva

Podeli:

Postoji mnogo prirodnih načina kako da revitalizujemo kožu nakon dugog zimskog sna, a dr Jasmina preporučuje boravak u prirodi, ali i optimalno izlaganje suncu. Ona je u razgovoru za TV Prva, takođe, napomenula da se u svetu praktikuju različite metode hidratacije i oporavka kože tela koje nisu bazirane na ustaljenim estetskim tretmanima kao što su botoks i hijaluroni.

"U centru su sada metode koje nisu bazirane na botoksu, već na revitalizaciji i hidrataciji kože. Sada je u modi tzv. 'Hidrafejšl'", ističe doktorka.

'Hidrafejšl' je tretman pomoću posebnog aparata, objašnjava dr Jasmina, koji hidrira i regeneriše kožu tela, a da je pri tom ne bocka i ne stimuliše agresinim pristupom. Kako dalje priča, kožu bi u narednom periodu trebalo zaštiti od jakih sunčevih zraka, koristeći različite zaštitne faktore ali i koktele različitih vitamina i aminokiselina.

"Kožu ne bi trebalo samo zaštiti od štetnog uticaja, već bi je trebalo i ojačati uz pomoć različitih vitamina".

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare