Lepota žene

Najbizarniji trendovi za kosu sa Tik Toka VIDEO

Tik Tok je postala društvena mreža na kojoj koristici mogu da saznaju raznorazne korisne savete u svetu domaćinstva, enterijera i kozmetičkog i prirodnog ulepšavanja. Tako su se pojedine uticajne osobe na Tik Toku izdvojile upravo zbog lako primenljivih saveta u oblasti lepote, pa smo za vas izdvojili pet najgorih saveta za kosu.

Ponedeljak, 25.07.2022.

08:00

Izvor: index.hr

Najbizarniji trendovi za kosu sa Tik Toka VIDEO
Foto: Evgenyrychko/shutterstock

Podeli:


Rezanje šiški


Šiške koje ne prekrivaju čelo, već padaju sa svake strane lica te mu daju okvir zovu se "curtain" šiške. Mnogi tiktokeri snimili su snimke u kojima pokazuju kako da ih odrežete sami, ali rezanje ovakvog stila šiški samo na prvi pogled može delovati jednostavno. Potrebne su vam profesionalne makaze, precizno određen ugao šišanja i pravilno podeljena kosa kako biste dobili zadovoljavajući rezultat.

Zaboravite ajlajner, jer korektor za oči preuzima njegovu ulogu; evo i kako VIDEO

Stanjivanje kose

Samostalno stanjivanje kose nije rešenje koje se može primeniti na sve tipove kose. Možete završiti s ispucalim vrhovima kao i pramenovima koji strše pod čudnim uglovima. Ako smatrate da treba da proredite kosu, najbolje je da se prepustite u stručne ruke frizera.

Ova frizura skida godine u trenu, lako se održava, a kosu čini bujnijom

@devlola It's been almost 3 months since I did this and my hair was feeling heavy again #hair #thickhairproblems #hairtok #hairtiktok #viral #fy ♬ original sound - Lola María de la Caridad

Korištenje ljubičastog šampona na suvim vlasima

Žene koje boje kosu u plavo koriste ljubičasti šampon zbog toniranja, ali kako bi rezultat bio uspešan, treba ga naneti na mokru kosu. TikTok su preplavili video saveti u kojima se predlaže da se ljubičasti šampon nanese na suvu kosu i tako ostaviti nekoliko sati pre ispiranja. Rezultat koji su tiktokerke dobile bila je ljubičasta boja kose. "Belo zlato" postao je najpoželjniji letnji trend, evo o čemu je reč

Korištenje pegle za kosu na mokrim vlasima

Korištenje pegle štetno je i kada se koristi na suvoj kosi, a posebno je štetno ako peglate mokru kosu. Pegla za kosu nije namenjena za korišćenje na mokroj kosi i tako samo dodatno činite suvom, oštećenom i sklonom pucanju. Kada je koristite na suvoj kosi, nemojte zaboraviti da koristite sredstva za zaštitu od topline.

Jednostavan trik pred spavanje učiniće da vaše lokne izgledaju kao iz salona VIDEO

@sspicysamosaa

what makes this even worse is my hair is naturally pretty straight 😭

♬ original sound - Ashleymarie.co

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare