Lepota žene

Atraktivna glumica ne stari – ne koristi botoks i filere; "Lagano išamaram lice"

Glumica Džesika Alba izgleda kao da je vreme stalo za njenu kožu, a svoju malu tajnu rado je podelila sa ženama širom sveta.

Ponedeljak, 12.09.2022.

08:40

Izvor: Super žena

Atraktivna glumica ne stari – ne koristi botoks i filere;
Foto: Profimedia

Podeli:

Ona je jendom prilikom u intervjuu za "Vogue" ispričala da se suština njene dobro očuvane kože ne krije u botoksima, filerima i raznim estetskim korekcijama, već u prirodnim metodama za negu iste.

Najzgodnija fitnes influenserka u regionu otkriva greške zbog kojih ne mršavimo VIDEO

"Svakog jutra kad se probudim, prvo odem u kupatilo da se umijem, a onda na lice nanosim antioksidativnu masku, koju koristim svaki dan", kaže ona.

Nakon toga, fizička aktivnost je sastavni deo njene dnevne rutine.

Navodna Vlahovićeva devojka do srži posvećena fitnesu – figuru oblikuje u teretani FOTO

"Stavim masku na lice posle treninga, i odem da popijem kafu i družim se sa decom. Nakon maske, na red dolazi i kvalitetna hidrantna krema, a posle toga lagano išamaram lice što je savet koji sam dobila od prijateljice iz Koreje. Tu nije kraj mackanju, jer posle ovih koraka, stavljam kremu na bazi vode u obilnoj količini i to uz pomoć spravice koja podstiče cirkulaciju. Zatim na red dolazi i piling usana, posle čega ih namažem hranljivim balzamom. Završni korak je stavljanje gel-maske na područje ispod očiju", ispričala je prelepa Džesika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.