Tajne žena koje svaki put dožive orgazam

Zvuči neverovatno i nemoguće, ali postoje žene koje baš svaki put dožive orgazam prilikom seksa. Tako barem tvrde seksualni eksperti, a svoje tvrdnje potkrepili su s nekoliko dokaza, tj. objašnjenja.

Četvrtak, 12.02.2015.

15:39

Izvor: magazin.hr

Default images
foto: thinkstock

Podeli:

Prvo zlatno pravilo je - samozadovoljavanje!

Činjenica je da više od polovine žena svoj prvi orgazam doživi masturbacijom. Žene koje se često samozadovoljavaju postale su eksperti u poznavanju svog tela. Tačno znaju šta ih dovodi u ekstazu i svog partnera mogu da poduče tome.

Uvek misle na svoju C-tačku

Osim poznate G-tačke, žene imaju još tri erogene tačke u vagini i oko nje, koje su povezane i stimulišu klitoris i vrh klitorisa ili C-tačku koja je gotovo uvek “zaslužna” za postizanje vrhunca. Tačnije, njena stimulacija.

Ne preskaču predigru

Predigra je vrlo važna i ako traje dovoljno dugo (u zavisnosti od onoga koliko je ženi potrebno) uzbudiće ženu do neviđenih razmera. Ona je “tajno oružje” pomoću kog će svaki muškarac dovesti svoju partnerku do najboljih orgazama. Ona je uvod u seks i okidač za “gubljenje kontrole” nad umom i telom. Masaža, maženje, ljubljenje, šaputanje, oralni seks... sve je to deo predigre.

Otvoreno pričaju šta žele i vole

Možda zvuči kao nimalo lak zadatak, ali jedino ako žena otkrije šta je uzbuđuje i šta je dovodi do vrhunca, njen partner moći to i da sprovede u delo. Vrlo je važno da partner zna što vas uzbuđuje i šta vam odgovara, a šta ne odgovara.

Ne stvaraju sebi pritisak da postignu orgazam

Tačnije, ako se silno trudite i očekujete orgazam svaki put prilikom seksa, sami sebi stvarate stres i vrlo je verovatno da ga nećete doživeti. Što ste opušteniji i manje razmišljate, to ćete brže i češće doživeti vrhunac.

Izvor: magazin.hr

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.