Nema im pomoći, tražite drugog: Ovi muškarci će vas uvek varati

Zavisnik od seksa oseća krivicu zbog prevare, ali psihički nije dovoljno jak da kontroliše svoje nagone, pa će i dalje odlaziti drugim ženama.

Subota, 23.01.2016.

15:13

Izvor: zadovoljna.hr

Nema im pomoći, tražite drugog: Ovi muškarci će vas uvek varati
foto: Thinkstock

Podeli:

Preljuba nije nimalo jednostavna stvar i muškarci imaju razne motive da to učine. Ne varaju svi iz istog razloga i na isti način, a kakvi sve tipovi preljubnika postoje, saznaćete upravo sada!

1. Narcis

Više je zaljubljen u sebe nego u bilo koju ženu koju će ikada upoznati i zbog toga je on najgora vrsta preljubnika. Laganje i manipulisanje česta je odlika muškaraca sa narcisoidnom ličnosti. Na prvu loptu je jako harizmatičan, pa zbog toga uopšte ne razmišljate o tome da je potencijalni preljubnik. Ali, narcis uvek misli samo na sebe, nema osećaja za tuđe emocije i nikada ne oseća krivicu zbog varanja.

2. Lutalica

On jednostavno ne može da bude predan jednoj ženi. Ima tendenciju lutanja od jedne do druge žene i boji se da nešto propušta ako se skrasi sa nekim. Stalno je u potrazi za novim uzbuđenjem, jer misli da ga nešto bolje ili baš ono najbolje što traži možda čeka iza ugla.

3. Nesigurni preljubnik

Muškarac koji nije imao nameru ili želju da vas prevari, ali dogodilo se. Prepoznaćete ga po velikoj nesigurnosti i kada kada mu se pruži prilika za preljubu, nađe se na opasnoj teritoriji jer to godi njegovom egu i tada popušta pod pritiskom i vara.

4. Zavisnik od seksa

Zavisnost od seksa više nije tako redak problem, a rešava se uz pomoć stručnih osoba. Ovaj tip preljubnika osećaće stvarnu krivicu zbog prevare, ali psihički nije dovoljno jak da kontroliše svoje nagone i bez obzira na osećaj krivice odlaziće drugim ženama.

5. Slučajni preljubnik

Ovaj tip muškarca vara isključivo u početnoj fazi veze, kada odnos još nije do kraja definisan. U trenutku kada shvati da je zaista zaljubljen u potencijalnu partnerku, postaje 100% odan toj vezi, ali to i dalje ne opravdava njegove "prekršaje" na početku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.