Ako radite ove 4 male, ali bitne stvari, vas dvoje ste veoma srećan par

Postoje neke zajedničke stvari koje rade svi srećni parovi, a koje su pomogle da njihova veza ostane snažna tokom godina.

Četvrtak, 28.01.2016.

11:17

Izvor: B92

Ako radite ove 4 male, ali bitne stvari, vas dvoje ste veoma srećan par
foto: Thinkstock

Podeli:

Ponekad se čini da zaljubljeni znaju neku tajnu ljubavnu magiju. Međutim, oni samo osećaju da su neke stvari vrlo važne u vezi, iako se čine malima.

Iako možda niste primetili, postoje proverene činjenice šta uvek rade parovi u dugogodišnjim i srećnim vezama, a evo i koje.

Nikada ne odlaze bez poljupca za partnera

Ovo se možda čini prebanalnim, ali je poljubac za voljenu osobu i pozdrav pre odlaska iz kuće vrlo važan. Čak i ako kasnite na posao, uvek imajte vremena za ovaj jednostavan gest. Taj intiman trenutka trebalo bi da bude svakodnevna tradicija čija je isključiva namera da pokažete koliko vam je stalo do neke osobe. Osim toga, poljubaca nikada ne može da bude previše.

Svakog dana pronađite vremena za razgovor

To je neophodno i važno ako želite da imate dobru vezu. Pitajte partnera kakav mu je bio dan i ispričajte mu o svom danu. Pokušajte jedno drugome da omogućite da se osećate kao da ste delili te trenutke kada niste bili zajedno. Uglavnom parovi zanemaruju ovu naviku iako ona ima veliki uticaj na sreću u vezi. Ne odlažite razgovor za sutra. Jer takvo odlaganje vrlo lako može da pređe u lošu naviku.

Nikada ne prestajte da govorite “Volim te” naglas

Ove dve reči nikada ne gube na značenju. Jednako su snažne i nakon 30 godina braka kao i prvi put kad ste ih izgovorili. Osobe čak i u najčvršćim vezama prolaze kroz razdoblja straha i sumnji – mogu da počnu da brinu da više nisu jednako privlačni i da više nisu dovoljno dobri za svog partnera. Vrlo je lako da počnete da osećate da je ljubavna strast splasnula, posebno kada se čini da je sve postalo rutina. Spasite partnera od tih negativnih misli izjavom da ga volite. Probajte i videćete kako će mu se lice ozariti.

Nastavite s međusobnim iznenađenjima

To ne znači da morate da kupujete skupocene poklone ili da izlazite svaki dan u luksuzne restorane. To može da bude nešto jednostavno, ali predivno kao na primer neočekivani poljubac i izjava da ste srećni što delite zajednički život. Čak i najmanje iznenađenje može da podstakne iskru u vašoj vezi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare