Doktor koji ženama menja život: Posle njega je dobar orgazam zagarantovan

Nakon što je godinu dana sebi ubrizgavao krv u penis, njegova partnerka želela je za Dan zaljubljenih da njoj ubrizga krv u klitoris. Pošto je bila vidno zadovoljna, doktor Čarls Ranels odlučio je da to više istraži i danas pomaže ženama da postignu veće seksualno zadovoljstvo upravo na taj način. Uzima krv iz ramena pacijentkinja, koju potom centrifugalno razdvaja u plazmu bogatu trombocitima. Taj tretman poznat je i kao PRP terapija koji znamo da se koristi kao estetski tretman. A da li biste isprobale ovako nešto? Hrabro ili ludo?

Utorak, 21.03.2017.

13:29

Izvor: B92

Doktor koji ženama menja život: Posle njega je dobar orgazam zagarantovan
foto: thinkstock

Podeli:

Mnoge žene, poznato je, muku muče sa orgazmom. Mnogo naslova, tekstova, studija, istraživanja, ispitivanja pisano i sprovedeno je na ovu temu.

Od klitorisa do G tačke - više nema tabua na ovu temu, a žene su svakodnevno pod lupom javnosti - da li je ili nije doživela orgazam?

A onda iz sveta stižu vesti: Za nezaboravno seksualno iskustvo i jači orgazam isprobajte PRP terapiju.

Tonight on Kourtney & Kim Take Miami!!! #VampireFacial #kktm

Објава коју дели Kim Kardashian West (@kimkardashian) дана

Ceo postupak traje ukupno 20 minuta. Ova injekcija košta 1.200 dolara, a daje je dr Ranels, koji je patentirao svoje otkriće.

Do sada je tretman sproveo na 20.000 žena u svojoj klinici u Alabami, a većina je saglasna da im je doktor Ranels promenio život. Naime, samo u Americi sa dostizanjem orgazma bori se 50 miliona žena, prema istraživanju Američkog medicinskog udruženja.

Koliko je potrebno za ženski "O"?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.