Tri sasvim normalne svađe u srećnim vezama - i kako da ih prebrodite

U svakoj svađi najbitnije je da imate na umu da želite da komunicirate sa svojim partnerom, makar to bilo i vikanjem. Svađa je oblik komunikacije i na taj način se rešavaju problemi, prenosi portal "Prevention".

Ponedeljak, 05.02.2018.

22:00

Izvor: zdravakrava.hr

Tri sasvim normalne svađe u srećnim vezama - i kako da ih prebrodite

Podeli:

Svi to rade "Svi parovi se svađaju i to je sasvim normalno", kaže bračni terapeut Rakel Susman. Prema njenom mišljenju, kada se osećate frustrirano ili iznervirano recite otvoreno, izrazite svoju zabrinutost. Imate različite finansijske prioritete Vi želite nov kauč, on želi da ulaže. Različite želje kod parova su takođe sasvim normalne, a najbitnije je da svatko izrazi svoje želje. To je važno da ne bi preraslo u nešto veće, ozbiljnije. Sitnice Ovo se odnosi na sve stvari koje se tiču svakodnevnog života, od punjenja mašine za veš, sudove, usisavanja... Svako ima svoj način obavljanja kućnih poslova i održavanja životnog okruženja. Popustite, opustite se ali tražite ustupke i za sebe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare