Četiri načina da vam razvod konačno donese radost

Ljudi razvod doživljavaju kao teško, traumatično i srceparajuće iskustvo. I ma koliko da svakome ko prolazi kroz ovu fazu to jeste teško, nekad stvari treba gledati sa vedrije tačke. Razvod nekada može da donese i iznenadnu radost. Evo kako to da postignete.

Utorak, 06.03.2018.

11:50

Izvor: Super žena

Četiri načina da vam razvod konačno donese radost
Foto:Thinkstockphotos

Podeli:

Roditeljska uloga i deljenje finansija ne treba da budu glavni razlozi zašto živite sa nekim. Osećaj praznine i usamljenost su najčešća osećanja, ali na okolnosti zaista možete da gledate i drugačije.

Konačno imate svoj život u svojim rukama

Ne gubite više vreme. Odluku ste odavno doneli, a sada zaista imate sve mehanizme da nešto zaista i promenite u svom životu. Za početak, kako piše na sajtu "Youtango", promenili ste partnera.

To je samo početak putovanja koje opet ima nepoznat pravac, ali i vas kao glavnog kormilara.

Bez laži i prevara

Više nema pretvaranja, ni lažnih osmeha, ni neutralnih odnosa, iskrivljenih pogleda. Sve je po vašem i onako kako želite.

Iskoristite najbolje tu prednost, koju nemaju uvek svi. Rasturanje porodice je pukotina, ali iz nje će se probiti zraci sunca i nove nade.

Otkrićete neke nove odnose sa svojom decom

Ako vaš razvod poboljša atmosferu kod kuće, onda će deca osetiti veliko olakšanje.

Takođe, u novonastaloj situaciji prirodno je da je potrebno vremena da se svi naviknu, ali sa decom ćete imati potpuno drugačiji odnos posle razvoda.

Postaćete vlasnik svog novca

Finansijski stres, pravdanje, objašnjavanje, sve to postaće prošlost. Sigurno da nije lako ostati u kući sa jednom platom, ali ćete njom raspolagati kako želite.

Bez pritisaka i nužnog usaglašavanja, moći ćete da trošite kako želite i kako mislite da je najbolje za vas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare