Nije preboleo bivšu - ovo su provereni znaci

Kada muškarac prizna da je preboleo bivšu ljubav, ne verujte mu odmah na reč. Postoje znaci koji ukazuju da mu još nisu rane zacelile. Vaš izbor je da li ćete mu pomoći u tome ili ćete ga pustiti.

Sreda, 09.05.2018.

08:51

Izvor: Super žena

Nije preboleo bivšu - ovo su provereni znaci
Foto:Thinkstockphotos

Podeli:

Brani je pred drugima

Iako mu je slomila srce i povredila ga, on ne dopušta da iko govori loše o njoj i još je smatra savršenom. U tom slučaju verovatno nikada nećete moći da se merite s njegovom bivšom.

Spominje je svakodnevno

Čak i ako priča o tome koliko je bila naporna, to odaje da prema njoj još gaji snažne emocije i da razmišlja o njoj svaki dan.

Izbegava bilo kakav razgovor o njoj

Momak koji je stvarno preboleo svoju bivšu neće imati problema da pričati s vama o bolu koji mu je nanela. A ako uporno izbegava bilo kakav razgovor o bivšoj, i to može biti znak da još nije raščistio sa svojim osećanjima.

Bivša mu je najbolja prijateljica

Nema ništa loše u tome da s bivšom ostane u kontaktu, ali je čudno da bivši posle raskida postane najbolji prijatelj s njom. To obično znači da jedno od njih nije definitivno prebolelo vezu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare