Ako si rekla DA, isplanirajmo zajedno!

Želite da organizujete svoje venčanje bez stresa i nervoze? Pomisao na to koliko toga treba da uradite već vam zadaje muke i glavobolju? Pred vama je mnogo zadataka koje morate sami da ispunite počevši od odabira prostora i muzike do najsitnijih detalja poput pravljenja poklona za goste i izbora cveća koje će stajati na vašem mladenačkom stolu.

Ponedeljak, 22.10.2018.

08:31

Izvor: PR

Ako si rekla DA, isplanirajmo zajedno!

Podeli:

Voleli biste da na jednom mestu imate uvid u sve što Vam je neopodno da svoju ideju sprovedete u delo? Sada možete da zaboravite na brige, jer je grupa profesionalaca iz oblasti venčanja kreirala Balkan Wedding” regionalni portal koji povezuje zaljubljene parove sa izvanrednim profesionalcima i kompanijama iz oblasti organizacije venčanja. Njihov cilj je da pomognu mladama i mladoženjama u organizaciji venčanja koje će se pamtiti.

Sa najvećom mrežom lokalnih organizatora venčanja, “Balkan Wedding” je najsveobuhvatnija platforma na kojoj ćete naći sve što vam je potrebno. Ovde ćete naći sve kompanije i profesionalce iz oblasti organizacije venčanja i to prema svom budžetu. Vaše venčanje može biti baš onako kako ste ga vi zamislili. Imate mogućnost da bez muke pronađete cene dostupnost, kao i odgovore koji su vam potrebni od kompanija iz svakog grada.

Sve što vam treba kako biste se što bolje organizovali upravo ćete ovde pronaći. Najveći izbor prostora, salona venčanica, pozivnica, fotografa, dekoracija i svih ostalih segmenata organizacije savršenog venčanja nalaze se na ovoj platformi.

*ALT

Na osnovu iskustva u oblasti venčanja posebno je dizajniran pristup informacijama tako da relevantne podatke uvek možete lako pronaći na istom mestu. Omogućeno vam je da svoj najvažniji dan organizujete uz pomoć alata za online planiranje venčanja i to potpuno besplatno. Sve što je potrebno je da se registrujete na ovoj platformi i vaš proces organizacije počinje.

Alati koji vam stoje na raspolaganju kada se registrujete i kreirate svoj profil su : “Čeklista” na kojoj imate spisak svih zadataka koje treba da obavite kako bi vaša organizacija bila što efikasnija,”Lista gostiju” na kojoj pravite spisak svih vaših gostiju kao I “Raspored sedenja” koji kreirate sami, “Budžet “ i vaš “Vendor menadžer” u kome možete sačuvati svoje omiljene vendore kako bi im lakše pristupili.

Ukoliko ste u manjku sa idejama posvećeni tim urednika u okviru “Inspiracija” pruža vam najbolje ideje za venčanje, kao i pregršt inspiracija i priručnika koji će vam pomoći u izboru cvećara, kolača, fotografa, prostora itd. “Balkan Wedding” će vam omogućiti da svoj san pretvorite u realnost. Zato se ne stresirajte nego se organizujte! Više o Balkan Wedding pročitajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare