Beogradski sajam venčanja nudi lek protiv stresa mladenaca

Deveti po redu Beogradski sajam venčanja održaće se 8. i 9. decembra u hotelu Hilton.

Saveti | super zena |
Podeli
foto: Thinkstock
foto: Thinkstock

Poput svojevrsnog antistres vodiča za buduće mladence, Belgrade Wedding Show sa svojim mnogobrojnim izlagačima i ove zime prezentovaće novitete i trendove kada je reč o celokupom programu venčanja i na taj način pomoći svim zaljubljenim parovima koji planiraju odlazak pred oltar, da otkolone sve dileme u vezi sa predstojećim venčanjem, izbegnu tenziju i prepuste se samo onome što je najvažnije u životu – ljubavi.

Već devetu godinu zaredom, Beogradski sajam venčanja održava se tradicionalno početkom poslednjeg meseca u godini, ovoga puta 8. i 9. decembra na novoj lokaciji – elitnom hotelu Hilton. Pored mnogobrojnih štandova, posetioce sajma očekuju i besplatne radionice na kojima će profesionalci iz različitih oblasti davati korisne informacije i savete. Sajam će biti otvoren od 10 do 20 časova.

Svi oni koji žele da izbegnu stres sa kojim se budući mladenci obično susreću prilikom planiranja svog najvažnijeg dana u životu, sigurno neće propustiti priliku da posete Beogradski sajam venčanja posle čega će u miru i ljubavi moći sačekaju dan kada će izgovoriti sudbonosno da.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 6 sledeca idi na stranu