Ovo su tri najčešća znaka da vas muškarac vara

Privatna istražiteljka iz Australije Hani Poter gostovala je na radiju i podelila svoje iskustvo u „hvatanju“ preljubnika.

Nedelja, 31.03.2019.

13:19

Izvor: index.hr

Ovo su tri najčešća znaka da vas muškarac vara
foto: Thinkstock

Podeli:

Ona kaže kako se nikad ne nabacuje muškarcima da bi ih uhvatila u preljubi već testira hoće li se oni nabacivati njoj. Rekla je kako u većini slučajeva postoji opravdan razlog zbog kojeg njeni klijenti sumnjaju u vernost partnera, ali bilo je slučajeva i sa srećnim završetkom.

“Neki muškarci odmah spomenu u razgovoru kako imaju ženu i decu i vidim da to nikad ne bi prokockali. Za mene nema boljeg osećaja nego kad se javim klijentu i javim da nema oko čega da brine.“

Poterova je otkrila tri najčešća znaka prevare na koje bi trebalo da pripazite ako imate sumnje u vernost partnera.

Mobilni

Hani kaže da je mobilni prva stvar na koju morate da obratite pažnju, a zavisno od toga na koji ga način vaš muškarac koristi može otkriti da li nešto mulja. “Velike su šanse da vas partner vara ako krije telefon od vas, pazi da ne vidite šta je na njemu i redovno briše sadržaj.“

Laganje o tome gde je bio

Ako uhvatite partnera u laži oko toga gde je bio ili gde ide često, radi se o sastancima s ljubavnicom.

Osećaj

Intuicija je moćna stvar. Ako imate osećaj da nešto nije u redu, svakako bi trebalo da porazgovarate sa svojim partnerom. Ako on ili ona odjednom provode više vremena na poslu i to vas zabrinjava, svakako bi trebalo da podelite brige sa svojom boljom polovinom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.