Sedam tipova muškaraca sa kojima žene ne žele ništa da imaju

Da li ste se ikad zapitali zašto žene beže od nekih muškaraca, naročito na početku veze, kad se ljudi tek upoznaju?

Petak, 24.05.2019.

14:31

Izvor: super zena

Sedam tipova muškaraca sa kojima žene ne žele ništa da imaju
Foto: Fizkes/depositphotos.com

Podeli:

Ask Men je sastavio spisak sedam tipova muškaraca koji im se ne sviđaju. Od njih će se žene uvek držati podalje, a šanse da se s njima upuste u vezu su veoma male.

Ako se i prepoznate u nekim od ovih opisa, ništa nije konačno. Svoje mane možete držati pod kontrolom, a nakon što saznate šta to žene ne vole, znaćete i kako da ih impresionirate.

Škrtica


Poziva ženu na večeru, a na kraju joj suptilno predlaže da račun podele. Nikad ne troši na znakove pažnje poput cveća, a ako je dočeka s čašom vina, ona se može opkladi da je to bilo najjeftinije vino u radnji. Od prvog sastanka žena ima utisak da se štedi na svemu.

Zašto nije privlačan: Prvi sastanci bi trebalo da budu zabavni, a reči štednja i budžet nisu zabavne. Ako žena na prvom sastanku dobije utisak da će život s vama biti samo štednja, štednja, štednja, neće ni biti drugog sastanka.

Šta uraditi ako ste taj tip: Malo se opustite s novčanikom kad se udvarate. Ne morate da potrošite bogatstvo na nju, ali ona mora da se oseća posebnom. Cveće nije preskupo, a suptilno ćete joj poručiti da je posebna.

Predvidljivi tip

Žene ga ne vole jer tačno znaju kako će da reaguje na sve. On sledi neke svoje principe i nikad ništa ne želi da uradi drugačije. Spontanost kod njega ne dolazi u obzir.

Zašto nije privlačan: Žene traže određenu količinu nepredvidljivosti u muškarcu i žele nekog slobodnog duha. Zbog toga im se sviđaju i "loši momci". Ne privlači ih to što su loši, nego to što su nepredvidljivi.

Šta uraditi ako ste taj tip: Ne morate da budete loši ili neobuzdanog duha da biste je osvojili. Pozovite na neplanirani izlet ili na ručak u restoranu u kojem nikad niste bili. S vremena na vreme nastavite sa iznenađenjima kako bi veza ostala zanimljiva.

Svađalica

Svaki razgovor pretvara u svađu. Žene se s njim osećaju kao da su došle na debatu, a ne na sastanak.

Zašto nije privlačan: Sastanak bi trebalo da bude prijatno iskustvo, a ako žena oseća da sve vreme mora da se brani, neće uživati. Stalna svađa i debata je stres, a sigurno ne želite da se žene sastanka s vama sećaju kao stresnog iskustva.

Šta uraditi ako ste taj tip: Najvažnije, opustite se. Ako ste ovaj tip, verovatno se okrećete debatama jer ste nervozni i nesigurni. Razmislite pre sastanka o čemu biste mogli da razgovarate i nemojte u svemu da joj kontrirate.

Serijski zavodnici

Oni ni ne pokušavaju da prikriju činjenicu da gledaju druge žene, koketiraju s konobaricom i hvale se svojim "ulovima". Ukratko, nemaju nimalo poštovanja prema ženi s kojom su na sastanku.

Zašto nije privlačan: Ne samo da je ova vrsta ponašanja uznemirujuća, ona takođe može da bude loša za žensko samopoštovanje. Ako se tako ponašate kad upoznate ženu, nemate nikakve šanse kod nje.

Šta da uradite ako ste taj tip: Ako ne možete trajno da obuzdate takvo ponašanje, barem ga držite pod kontrolom na prvom sastanku. Pokušajte da kontrolišete oči da ne odlutaju za svakom ženom koja prođe, a definitivno se suzdržite od koketiranja s drugim ženama.

*ALT

Arogantni tipovi

Ima ogroman ego i snishodljiv je. Jako je nepristojan, ne samo prema ženi s kojom je na sastanku, već prema svima za koje zaključi da su ispod njega. A njoj je to jednako grozno, ako ne i gore, kao da je bezobrazan prema njoj.

Zašto nije privlačan: Žene često gledaju kako muškarac s kojim su na sastanku tretira druge ljude, jer to otkriva puno o njemu samom. Ako vam se čini da je vaš odnos lepo napredovao, možda ste pali na odnosu prema drugim ljudima.

Šta da uradite ako ste taj tip: Nijedna žena ne želi da joj se neko obraća s visine, pa smirite ego na sastancima. Ako želite da je impresionirate, odnosite se prema njoj s poštovanjem. I ne samo prema njoj, nego prema svima oko vas.

Nema samopouzdanja

Previše je emocionalan i odmah s njom deli sva svoja osećanja. Ovakvi tipovi stalno sumnjaju u sebe i treba im konstantna potvrda da su dobri u vezi, na poslu i u prijateljstvu.

Zašto nije privlačan: Samopouzdanje i nezavisnost su veoma seksi, nesigurnost i zavisnost nisu. Većina žena traži snažnog partnera na kojeg mogu da se oslone. Dakle, ako se vi uvek oslanjate na nju, naročito na početku veze, mogla bi da posumnja u to da ste idealan partner za nju. Počeci veze svima su teški, nemojte da je još opterećujete svojim nesigurnostima.

Šta uraditi ako ste taj tip: Tajming je sve pa na početku veze zadržite svoje emocije pod kontrolom. Jednom kad uspostavite poverenje u vezi, možete s njom da podelite sve što vas muči. Do tada će joj biti drago što ste se otvorili i s njom podelili sve što vam je na duši, prenosi Index.hr.

Mizoginista


Ne krije svoju ogorčenost prema ženskom polu. Na sastanku odiše negativnošću prema partnerki i celom ženskom polu, njegovi komentari su neprilagođeni i uvredljivi. Koja bi žena bila u vezi s tipom koji je konstantno vređa samo zato što je žena?

Zašto nije privlačan: Razmislite zbog čega imate takav odnos prema ženama. Mizoginija u većini slučajeva više govori o muškarcu nego o ženama.

Šta uraditi ako ste taj tip: U svakom slučaju morate da savladate tu svoju osobinu i promenite stav. U suprotnom, šanse da ćete naći partnerku s kojom ćete provesti život su minimalne.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.