Šta ako preti tvojim "golim" fotografijama? Slavna glumica je efikasno rešila ovaj problem FOTO

Glumica je rešila da preduzme radikalan potez.

Nedelja, 16.06.2019.

13:21

Izvor: super zena

Šta ako preti tvojim
Foto: Gettyimages/HTYNY/Star Max

Podeli:

Poznato je da hakeri zadaju velike muke svim poznati ličnostima na razne načine, a najčešće ucenjujući ih sadržajem koji su ukrali sa njihovih privatnih telefona.

Pre nekoliko nedelja je Igi Azalea bila meta hakera koji su objavili njene golišave fotografije zbog čega je pevačica obrisala sve društvene mreže.

Ista nevolja je snašla i Belu Torn, ali glumica i pevačica je odlučila da ovaj problem reši na svoj način, prenosi 24sata.hr.

Nakon što je ceo dan dobijala pretnje od hakera da će objaviti njene neprimerene fotografije, Bela je odlučila da ih ona prva objavi!

Fotografije su se našle na njenom Twitter nalogu, a uz nju je ostavila i poruku: “Je** se i ti i moć koju misliš da imaš nada mnom. O ovome ću pisati u svojoj sledećoj knjizi“, nakon što se obratila hakeru, objasnila je obožavaocima šta se događa.

"Juče su mi, kao što znate, sve hakovali. Poslednja 24 časa mi prete mojim golim fotkama. Osećam se odvratno, osećam se kao da me neko posmatra, kao da mi je neko uzeo nešto što sam htela da vidi amo jedna meni posebna osoba. Poslao mi je i foke drugih poznatih lčnosti, ne misli da se zaustavi kod mene“, rekla je.

"Pedugo sam puštala muškarce da dominiaju nada mnom i sad mi je dosta. Objavljujem fotografije ovde zato što ne želim da uzmeš još nešto od mene. Večeras ću mirno zaspati zato što znam da sam ponovo preuzela moć. Ti ne možeš da mi kontrolišeš život niti ćeš to iada moć“, objasnila je Bela.

"Ovo su fotografije kojima mi preti. Drugim ečima, ovo su moje grudi. I zato evo, je** se. Poslednja 24 časa sam plakala umesto da slavim svoju novu knjigu. Ali da, policija će ti uskoro pokucati na vrata. I zato čuvaj svoja je**na leđa“, dodala je besno.

Nakon što je odspavala posle objavljenih fotografija, nastavila je da promoviše svoju knjigu "The Life of a Wannabe Mogul: Mental Disarray" na Tviteru.

Grozno je što s ovo sve češće događa slavnim devojkama, ali i ženama uopšte. Bel je odlučila da se zauzme za sebe u nadi da se neće ponovo pronaći u situaciji gde joj je ugrožena privatnost.

Radikalan potez, zar ne?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.