Oni ne cene privatnost: Čuvajte se ovakvih muškaraca na društvenim mrežama

Danas je izgleda u životima muškaraca najvažniji događaj kada su upecali veliku ribu ili kada su dobili sestričinu ili sestrića.

Saveti | super zena |
Podeli
Foto: Depositphotos/halfpoint
Foto: Depositphotos/halfpoint

Fotografije muškaraca na aplikacijama za upoznavanje mnogo govore o njima, a mnogi stavljaju fotografije sa bebama jer možda namerno žele da utiču na materinski instinkt kod žena koje ih gledaju.

Znamo da muškarci nemaju laskave fotografije poput žena, ali ne postajete odmah "Gospodin ujak" nakon fotografije sa malom bebom. Na Tinderu neretko možete da naletite na profile momaka koji imaju fotografije sa nećacima, pa čak ih i u biografiji spominju.

Čini nam se da je u poslednje vreme zavladala prava pomama za momcima koji objavljuju ovakve sadržaje na društvenim mrežama. To mnogo govori o njima. Kao prvo, da su u tim godinama kada ljudi oko njih koji su možda isto godište počinju da dobijaju decu.

Žene zbunjuje takav fenomen i nije im jasno zašto se takvi momci predstavljaju kao najbolji ujaci ili stričevi na svetu, piše Mens Health. Znamo da su momci najslađi na fotografijama sa malim životinjama i bebama, ali imajte na umu jednu stvar – privatnost!

Objavljivanje sadržaja ovakve prirode može da ugrozi vašu privatnost pa i privatnost deteta koje se nalazi na fotografiji. Digitalni svet treba shvatiti oprezno, jer nikada ne znate ko se nalazi sa druge strane ekrana.

Svim ujacima i stričevima savetujemo da fotografije sa bebama sačuvaju za prvi sastanak pa ako baš želite da se pokažete kao najbolji ujak/stric na svetu, onda tada upoznajte devojku sa malom bebom ili detetom. Kod objavljivanja slika obavezno se konsultujte sa roditeljima i tražite dozvolu.

Držite se štenaca i malih slatkih životinjica kada su u pitanju profili na aplikacijama za upoznavanje, a porodične fotografije čuvajte smo za posebne ljude.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 5 sledeca idi na stranu