Ljubavna kriza? Poslušajte 5 proverenih saveta koji zapravo pomažu

Svaka veza zapadne u krizu, i to je sasvim prirodno. Sledeći put kada budete imali ljubavnih problema, proverite da niste slučajno zaboravili ovih pet osnovnih saveta.

Saveti | super zena |
Podeli
Foto: depositphotos/nd3000
Foto: depositphotos/nd3000

Komunikacija je ključ

Bez obzira na to koliko su vam puta rekli da je otvorena komunikacija ključna za zdrav odnos, nikada nije dosta ponavljanja. Na kraju krajeva, ne postoji ništa što razumna komunikacija između dva racionalna ljudska bića ne može da reši.

Podelite muku

Teško je nositi se sa svakodnevnim problemima, pa je veoma važno da razgovarate sa partnerom o onome što vas muči, kako biste što bolje razumeli jedno drugo. Osim toga, ne bi bilo loše ni da pokušate da podelite kućne poslove (ako to već nije slučaj), da biste oboje imali vremena za odmor.

Poštujte partnera

Sigurno ste ovaj savet čuli hiljadu puta, ali činjenica je da se često veoma lako zaboravi ono elementarno u svakoj vezi - poštovanje. Kada cenite trud svog partnera, to izaziva osećaj zahvalnosti, a samim tim i bolje raspoloženje, prenosi portal Pink Villa. Ne morate da činite čuda, dovoljan je mali znak pažnje.

Poradite na intimnosti

Kada govorimo o intimnosti, to nije samo fizička, već i emocionalna, intelektualna i duhovna bliskost. Intimnost je nešto što se s vremenom gradi i raste zajedno sa vašom vezom, zato pokušajte da budete strpljivi i ne donosite impulsivne odluke.

Budite sa nekim ko deli iste vrednosti

Biti sa nekim ko deli iste vrednosti kao i vi automatski znači da ćete imati i manje materijala za svađu. Kada imate slične ciljeve i znate šta želite od života, mnogo ćete lakše komunicirati sa partnerom i provoditi zajedničko vreme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 3 sledeca idi na stranu