Da li znate šta je trigazam? Tehnike za poboljšanje ljubavnog života

Svi dobro znaju što je to orgazam, ali znate li što je trigazam? Reč je o određenoj vrsti zadovoljstva u seksu, koja se postiže praktikovanjem posebne seksualne tehnike.

Saveti | Index |
Podeli
Ilustracija/Foto: depositphoto/HayDmitriy
Ilustracija/Foto: depositphoto/HayDmitriy

Ta tehnika uključuje istovremenu stimulaciju tri glavne erogene zone - klitorisa, G tačke i anusa - kako bi žena doživela takozvani ultimativni orgazam, pojašnjava seksualna ekspertkinja dr Ava Kadel za "Biznis vajer" (Bussines Wire).

Ova tehnika zove se još i Venerin leptir, a rad prstima, navodi, veoma je važan. Ruke muškarca, osim što bi trebalo da budu negovane, trebalo bi da budu i spretne da se postigne željeni efekat.

"Osetljiva područja treba da se stimulišu spolja i iznutra, a korišćenje lubrikanta je nužno. Podmazanim prstima masirajte je oko područja klitorisa, pre nego što kažiprstom počnete da dražite G tačku", objašnjava ona.

"Za bolji osećaj nemojte da zaboravite da koristite jezik", dodala je.

Žena bi za to vreme trebalo da sedi na ivici kreveta, dok joj muškarac kleči između nogu. Veoma je važno, navodi ona, da partneri jedni drugom veruju i da mogu jedno drugom da kažu šta im odgovara u seksu, a šta ne.

Pre 2003. godine nazivi za tri glavne vrste orgazma nisu postojali te je stoga Ava Kadel identifikovala tri glavne vrste ženskih orgazama, a takođe je imenovala i novu vrstu orgazma - trigazam.

Praktikovanjem ove tehnike možete da poboljšate svoj seksualni život i zadovoljite partnerku kao nikada do sada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 3 sledeca idi na stranu