Voditeljka savetuje: Kako žene treba da komuniciraju da ne bi bile razočarane partnerima

"Želite da počne da radi nešto po kući? Recite mu".

Subota, 15.05.2021.

19:34

Izvor: super zena

Voditeljka savetuje: Kako žene treba da komuniciraju da ne bi bile razočarane partnerima
Foto: shutterstock/ Dean Drobot

Podeli:

Radijska voditeljka i kolumnistkinja Džejna Hoking u svom tekstu za australijski portal news.com.au dala je nekoliko korisnih saveta na temu muško-ženskih odnosa i privukla je veliku pažnju.

Džejna smatra da dame bez potrebe komplikuju odnos sa muškarcima i otkrila je svoj stav o tome kakav pristup žene treba da imaju da ne bi bile razočarane svojim partnerima: "Baš kao što mi često mislimo da su muškarci komplikovani, na isti način su i oni zbunjeni našim ponašanjem", naisala je Džejna.

Voditeljka smatra da bi muškarcu trebalo jasno reći šta žele: "Oni su beznadežni u pokušajima da shvate šta želite. Hoćete da vas pozove na sastanak? Recite mu! Želite mali poklon? Recite mu! Želite da počne da radi nešto po kući? Recite mu. Možda treba da počnemo da im govorimo stvari direktno, onako kako i oni to rade", kaže ona.

Takođe je zaključila da žene treba da buduš to određenije u komunikaciji: "Ukoliko želite da vaš parter bude romantičan, recite tačno šta želite i budite detaljni", nastavila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.