Iz ličnog iskustva: Idealan način da priđete devojci i pozovete je na sastanak

Dečko je sačekao da se pojavi i njena drugarica, pre nego što je zatražio njen broj.

Saveti |
Podeli
Foto: shutterstock/Antonio Guillem
Foto: shutterstock/Antonio Guillem

Stručnjak za romantične sastanke Simon Grosman podelila je na Tiktoku iskustvo nakon što ju je stranac pozvao da izađu, a sve je učinio kako treba.

U videu koji je pregledan više od 240.000 puta, Simon je otkrila da joj je, dok je čekala prijateljicu u parku, prišao muškarac i pozvao je na sastanak. Nije otkrila je li mu dala broj ili ne, ali je pohvalila njegovu uspešnu metodu prilaska ženi i suptilnog pokušaja zavođenja. "Nisam se osećala nelagodno. Osećala sam se kao da poštuje moj prostor, ni na koji način nije bio drzak", rekla je Simon.

Njegova uvodna rečenica takođe je dobro prošla kod Simon jer je pohvalio njenu "energiju", a ne njeno telo ili izgled. Simon je dodala da joj je ostavio prostor da "izađe" u slučaju da nije zainteresovana za razgovor. Dečko je sačekao da se pojavi i njena drugarica, pre nego što je zatražio njen broj.

"Sigurna sam da je intuitivno znao da bih se osećala sigurnije kad bih mu rekla da ili ne, jer je moja prijateljica bila tamo i svedočila celoj stvari", dodala je. Naglasila je kako je to iskustvo dobar primer pristupa ženi koju želite da pozvete na sastanak.

@internetyenta

Shout out to a lovely Canadian man named Martin who put himself out there today 🙃

♬ original sound - Simone Grossman

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 2 sledeca idi na stranu