"Teško je danas upoznati kvalitetne muškarce, razmaženi su i nepouzdani"

Ana Bej živi u Ženevi i na Jutjubu deli savete kako ući u visoko društvo. U najnovijem videu savetovala je žene oko kakvih muškarca žene ne treba da se trude.

Četvrtak, 01.07.2021.

15:56

Izvor: super zena

Foto: Profimedia

Podeli:

1. Ako očekuje da budete ravnopravni u vezi

"Izlazite s nekvalitetnim muškarcem ako očekuje da u vezi budete 50/50 ili ako želi da podeli račun s vama. Društvo nije jednako za muškarce i žene. Nismo 100 posto jednaki i nikada nećemo biti, jednostavno jer biološki nismo isto građeni. Muškarci imaju određene biološke prednosti u odnosu na žene, a žene se neguju, rađaju decu. Možda nikada nećemo imati iste prilike za karijeru ili da zarađujemo isto novca. Uz to, žene u proseku zarađuju manje od muškaraca. To je tužna stvarnost, iako se stvari polako menjaju. I ne samo to, žene imaju i drugačije troškove od muškaraca. Mi moramo više da trošimo da bi bile privlačne, a to radimo jer muškarci žele da budemo privlačne. Žene troše više na odeću i higijenske i kozmetičke proizvode. Ako želi da budete 50/50 u vezi, to znači da ne želi da preuzme svoju ulogu muškarca.

2. Ako se zbog njega osećaš čudno jer želiš ozbiljnu vezu

"Ne kažem da bi sve trebalo da bude onako kako žena želi, ali postoje načini da se nađete 'na pola puta'. To je ženski hendikep, moramo da mislimo o našem unutrašnjem satu i ne možemo da čekamo deset godina da se on zasiti zabave kako bi onda možda odlučio da li želi da se venča. Naravno da postoje realni razlozi zašto je nekom potrebno vreme i prostor, ali tada je vreme za kompromis. Ne dozvolite da bude samo po njegovom ili samo po vašem".

3. Ako je nepouzdan

"Nema opravdanja za muškarca da bude nepouzdan. Prvo pravilo kod izlaženja je da ako ne drži do svojih obećanja, nepouzdan je ili ignoriše, jednom, to je ok, može da se dogodi. Ako se to ponovi, doviđenja. Dame, ne zaslužujete da budete s nekim ko vam otkazuje u poslednjem trenutku bez ikakvog razloga i to redovno čini. Ako stalno nešto obećava, a to ne ispunjava, to znači da samo želi da spava s vama. Ako je muškarac nepouzdan, mislim da nije toliko zagrejan za vas. Ako mu je istinski stalo do vas, nazvaće. Učiniće sve kako biste se videli, čak i ako mu je to u tom trenutku nezgodno. Da, teško je upoznati kvalitetne muškarce jer su mnogi danas jako razmaženi. To je stvarno izazov, ali gore je zadovoljiti se s lošim. Radije bih bila sama, nego s nekim ko me ne tretira onako kako mislim da zaslužujem",objasnila je.

4. Ako ga samo interesuje fudbal, igrice

Ana kaže kako može da varira način na koji muškarac nema dubine, ali postoje neki stereotipi, poput muškaraca koji imaju ograničene interese. Priznala je da je upoznala puno takvih. "Mislim da se možemo da složimo oko toga da to nije baš privlačno i zaista ne znam šta ćete imati zajedničko s takvima. Razmislite o čemu ćete pričati s takvim muškarcem do kraja života ako se venčate. Mislim da je život prekratak da biste ga proveli s pogrešnom osobom"

5. Ako mu fale maniri

"Ovo je univerzalno i nema veze s kulturom iz koje muškarac dolazi. Mislim da je otvaranje vrata ženi neka osnova koju znaju svi muškarci na svetu. Ili ako zajedno šetate, a napolju je prohladno i vi na sebi imate majicu kratkih rukava, a on vam ne ponudi svoju jaknu. Ono što često viđam su muškarci koji su jako nonšalantni i ne mare za ženu. Ide ispred vas, ne čeka vas... To je jako nepristojno. Male stvari najbolje pokazuju je li muškarac gospodin. Takođe, ako je muškarac sebičan u krevetu, to isto nije gospodsko ponašanje, pogotovo jer nismo isto građeni i žene teže dolaze do orgazma",rekla je.

6. Ako manipuliše

Ana objašnjava kako muškarci mogu ženu da nazivaju sponzorušom, ako žele da pokušaju da promene parametre: "Mislim da je to znak za alarm. Ako muškarac počne da se ponaša agresivno kada počnete da postavljate poštene granice, tada se zapitajte s kim izlazite. Potencijalno, možda se radi o muškarcu od kog bi trebalo pobeći. Postoje muškarci koji su jednostavno narcisi, sebični, nemaju sposobnost da se menjaju. Mislim da se s takvima ne isplati da se gradi budućnost. Budite oprezne" - upozorila je.

7. Obožava žurke

Ana savetuje da ne ulazite u ozbiljnu vezu s muškarcem koji svaki vikend želi da ide na žurke sa svojim prijateljima. Kaže da je drugačija situacija ako oboje imate 19 i živite istim stilom, ali neprihvatljivo je ako ste u kasnim dvadesetim. "Ako on i dalje samo želi da izlazi, onda ne znam što radite sa njim. Malo je čudno ako je neko u vezi, a i dalje ga samo to zanima. To je znak upozorenja, ali naravno, svi smo drugačiji. Razmislite da li vas tretira onako kako zaslužujete i da li imate određene poštene granice i postoje li kompromisi", zaključila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.