Budi bolja, budi bolje

Super trikovi za sve koji žele da postanu kraljevi flerta

Mnogi muškarci se često žale kako je danas zaista teško zavesti ženu. Neke padaju na šarm, druge na lepe manire, treće na duhovitost. Evo koje cake treba da savladate kako biste postali maher kada je osvajanja ženksog srca u pitanju.

Saveti | 24sata.hr |, super zena |
Podeli
Foto: shutterstock/YAKOBCHUK VIACHESLAV
Foto: shutterstock/YAKOBCHUK VIACHESLAV

Iako muškarce često smatraju "vođama flerta", većina njih zapravo ne zna kako da uspešno zavede ženu. Nezgrapnim izjavama kao što su ‘Nemam gde da spavam, mogu li kod tebe?’ i ‘Nedostaje mi plišani meda, hoćeš ti da ga zameniš?’ sigurno nećete osvojiti srce žene, tvrdi autorka knjige 'Superflirt' Tracey Cox.

"Budući da je flertovanje prvi korak koji će vam pomoći da odvučete ženu u krevet, ako ste u lovu na novu partnerku, vreme je da se usavršite u ovoj veštini. Naime, neki momci nemaju samopouzdanja, gube kontrolu nad svojom seksualnošću i prestaju da šalju devojkama signale da ih žele, zbog čega ih ne zainteresuju. Takve tipove žene nazivaju ‘dobri momci’, a znamo kako oni obično završe", kaže.

Flertovanjem pokazujete da vas neko seksualno privlači. Da bi bilo uspešno, najvažnije je znati šta "pali" u zavođenju.

"Važno je da flertovanjem istaknete svoju vrednost, ali i vrednost devojke koju zavodite. Istraživanjima je dokazano da životinje ‘koketiraju’ na svoj način kako bi privukle potencijalnog partnera kad su seksualno spremne, a jednako važi i za ljude", navodi ona.

Prilikom koketiranja najvažnije je ponašati se prirodno.

"Da biste zaveli nekog, najvažnije je da podstaknete seksualnu napetost, a flertovanje je najbolji način da to postignete.

Seksualna napetost može se definisati kao "postojanje seksualne vibracije u vazduhu". Ako ne postignete seksualnu napetost, šanse da ćete nekog osvojiti vrlo su male. Koketiranje jača privlačnost i njime partnerki dajete do znanja da vas privlači, što vam može pomoći u postizanju vašeg nauma", pojašnjava Kox i dodaje da je ključ u izazovu.

Pokažite joj jasno da ste zainteresovani, ali se nemojte ponuditi kao na tacni. Pustite je da se i ona malo potrudi, da i ona shvati da joj je stalo. Ali zapamtite, važno je da ne preterujete jer bi je to moglo u potpunosti da je ohladi.

Korisno je malo je ‘bocnuti’ nezainteresovanošću, ali je bitno je da to bude nakon izliva osećanja, pa da joj nakon takvih malih varki opet pridate pažnju - kaže.

Dodaje da, osim toga, puno devojaka ne zna šta zapravo želi, a to može da bude velika prednost ako želite nekog da osvojite.

"Više se potrudite oko devojke koja vam se sviđa, obasipajte je pažnjom i veće su šanse da će pasti na vas", zaključuje Trejsi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 2 sledeca idi na stranu