Nije ispod struka – ovom delu muškog tela najviše prija ženski dodir

Muškarci, za razliku od žena, nemaju mnogo erogenih zona. Ali na njihovom telu postoje čarobne tačke strasti koje se ne nalaze ispod struka.

Četvrtak, 30.12.2021.

16:13

Izvor: B92

Nije ispod struka – ovom delu muškog tela najviše prija ženski dodir
Foto: Shutterstock/immfocus studio

Podeli:

Osim pupka, prepona i, naravno muškog polnog organa, na telu muškarca postoje tačke koje mogu da izazovu erupciju strasti.

Za poljupce

Muškarci su kao i žene senzualna bića. Ako želite da u njemu probudite strast, obratite pažnju na njegov vrat. Nakon poljupca u usne, skrenite pogled i krenite prema vratu, tačnije ka području ispod uva. Poljupci na ovom delu vrlo su strastveni i zavodljivi pa se smatraju najmoćnijom erogenom zonom. Poigrajte se, spustite poljupce na ovaj deo vrata i priuštite mu užitak koji podiže granice.

Za dodire

Vrhovi jagodica koji polako prelaze preko tela ženama predstavlja pravi užitak. Ali isti efekat imaju i na muškarcu, posebno na delu vrata. Želite li da isprobate ovaj trik, upotrebite maštu i lagano krenite u akciju. Kada zagrlite muškarca i krenete s poljupcima, vrhovima prstiju polako pređite po sredini njegovog vrata i to od potiljka prema dole. Ovaj nežan dodir vrlo je moćan, posebno ako se kombinuje s poljupcima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.