Najbolji je "tihi seks", a evo kad je pravo vreme za njega

U situaciji gde je kuća puna ljudi može da pati seksualni život, posebno ako niste dovoljno hrabri i vešti da se prepustite strastima u nekom skrivenom kutku…

Saveti | metro-portal.hr |
Podeli
Foto: Raisa Kanareva/Shutterstock
Foto: Raisa Kanareva/Shutterstock

Ali, postoje i drugačiji načini osim glasnog uzdisanja da partneru pokažete koliko uživate. Pomoću ovih nekoliko trikova začinite svoj seksualni život, a da pritom ni vi ni on ne pustite ni glasa.

Koja je savršena razlika u godinama između partnera?

Bez žurbe

Ako ste u kući punoj gostiju i rodbine, savetujemo vam da ne brzate, odnosno da ovog puta zaboravite na brzinski seks jer su velike šanse da ćete nešto srušiti ili preglasno zalupiti vratima i privući pažnju ukućana. Umesto toga, dogovorite mesto i vreme sastanka (spavaća soba ili pak kupatilo) i izaberite pozu u kojoj nema previše akcije. Lotus ili položaj kašike idealni su za tihi seks.

Znakovi koji otkrivaju da ste zaista dobri u seksu

Ništa krevet

I najbolji kreveti škripe kada se na njima neko prepusti strastima. Stoga, zaboravite na krevet i prebacite se na pod ili se primaknite zidu, ako želite da vodite ljubav u stojećem položaju. Snađite se i improvizirujte.

"Ne flertujem, samo sam ljubazna": Zašto neki muškarci pogrešno tumače pristojno ponašanje?

Pokrijte usta

Ukoliko želite dodatno da začinite seks, prekrijte jedno drugom dlanom usta ili još bolje – ućutkajte partnera poljupcem. Komunicirajte očima. Pogledom mu dajte do znanja koliko je dobro ono što radi. Osim što ćete ućutkivanjem jedno drugo osigurati da vas niko ne čuje, ovo može preći u vruću igricu pa čak i poprimiti elemente dominacije (naravno ako se oboje slažete).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 5 sledeca idi na stranu