Privatna istražiteljka otkrila – sigurni znaci da vas partner vara

Ali Marš je otkrila brojne prevare supružnika za četiri godine, koliko radi kao privatna istražiteljka. Nedavno je pričala o svojoj karijeri i načinima na koje možete uočiti da li vaš partner ima aferu.

Sreda, 15.06.2022.

12:21

Izvor: B92

Privatna istražiteljka otkrila – sigurni znaci da vas partner vara
Foto: Prostock-studio/shutterstock

Podeli:

"Jedan od mojih najranijih slučajeva bio je muškarac koji je primetio da je njegova žena počela da se ponaša hladnije prema njemu", kaže ona i dodaje da joj je rekao da je "svake srede uveče izlazila i vraćala se kući mnogo srećnija nego što je otišla, pa je sumnjao da ga vara".

Ali kaže da je brzo primetila da njihov komšija izlazi i odlazi u isto vreme kada i supruga njenog klijenta, pa ih je pratila i otkrila da su u vezi.

Prema njenim rečima, ona najčešće vrlo brzo otkrije neverstvo, a najduže je provela na takvom zadatku tri nedelje.

Kaže da je nedavno pomogla jednoj ženi da potvrdi da njen muž ima aferu i da je došla do još jednog šokantnog otkrića o njemu.

Ona objašnjava: „Ispostavilo se da je imao više afera, ali sam tokom istrage otkrila i da je tajno osnovao firmu, koja je kasnije ušla u zajedničku imovinu prilikom podele imovine nakon razvoda."

"Pomažem i u pronalaženju nestalih i imam uspeh od 98 posto, na šta sam veoma ponosna. Jednom sam pronašla nestalog oca malog dečaka, što je bio lep ishod, a pomogla sam i ocu iz SAD da pronađe svoju ćerku."

Ona je navela, iz svog iskustva, koja su četiri najčešća znaka upozorenja da vas partner vara.

- Promene u izgledu i garderobi – to može biti znak da je upoznao nekog novog, jer kada se to desi, ljudi se često osećaju kao da su na novom početku i više ulažu u sebe.

- Promena rutine – ako vaš partner iznenada ostaje do kasno na poslu, a to se ranije nije dešavalo, ili izlazi danima kada je u prošlosti bio kod kuće, to takođe može biti znak neverstva.

- Odjednom je teretana okosnica dana. Ako je partner od početka vaše veze najčešće bio na kauču, a sada odjednom redovno posećuje teretanu, možda je vreme da proverite kakva je to teretana.

- Primanje telefonskih poziva i napuštanje sobe kada se na njih odgovara – ovo je možda nešto očigledno, što smo svi videli u filmovima, ali ipak vredi napomenuti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.