Više od tri decenije su zajedno; Brena o svom braku: "Važno je da vas ne menjaju kao plakare"

Lepa Brena i bivši jugoslovenski teniser Slobodan Boba Živojinović u braku su više od tri decenije. Kruna njihove sreće su sinovi Stefan i Viktor, a Brena je jednom otkrila tajnu njihovog skladnog zajedničkog života.

Petak, 17.06.2022.

13:16

Izvor: superžena

Default images

Podeli:

"Mislim da ljubav treba da bude iskrena sa svim svojim unutrašnjim borbama, padovima, uzbuđenjima. Uvek sam za to da ta ljubav bude transparentna, otvorena i da ljudima treba dati stvarno svoj maksimum", izjavila je pevačica u emisiji Magazin in.

Takođe, ona je napomenula da bi u braku trebalo da se uživa, te da on nije zatvor.

"Brak nije zatvor. Brak ne znači da je muž kupio ženu kao jedan plakar ili neki ormar, pa jedan dan kada mu dosadi dođe mlađa i lepša... Mi žene rađamo decu, stvaramo novi život, naše telo se deformirše toliko puta i jako teško vratiti se u top-formu. Važno je da vas ti vaši muževi ne menjaju kao stare plakare, nego da iznegujete taj odnos, da vas neko poštuje kada vam je teško i kada ste u patikama, a isto tako da vi njemu budete oslonac."

Brena je objasnila da je veoma lako da se supružnici vole u idealnim uslovima, međutim, test te ljubavi se pojavi u teškim trenucima.

"Kada je lepo i kada je lako, svi mi možemo da volimo jedni druge, i tad je uvek lepo i slatko, međutim kada dođu teški momenti, onda shvatiš da li imaš zaista pravu osobu pored sebe", rekla je pevačica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare