Pet trikova u krevetu koji će izludeti svakog muškarca

Koliko ćete biti dobri u seksu, uglavnom zavisi od toga koliko ste opušteni, koliko se dobro osećate u svom telu i naravno koliko ste se dobro poklopili sa partnerom. Međutim, postoji nekoliko trikova koje možete upotrebiti, kako biste partneru ostali u sećanju kao boginja seksa.

Saveti | Glossy |
Podeli
Foto: 4 PM production/shutterstock
Foto: 4 PM production/shutterstock

Prljave priče

Mnogim devojkama nije prijatno da kažu nešto "prljavo", ali iznenadiće vas šta nekoliko takvih reči može da uradi muškarcu. Naravno, sami procenite dokle želite da idete sa nevaljalim rečima, jer nije poenta da vam bude neprijatno, već da oboje maksimalno uživate.

Kontrola

Malo šta je više seksi od devojke koja zna šta želi u krevetu. Pokažite mu šta želite, ponekad preuzmite kontrolu – ne morate da mu stavite lisice (mada možete, ako to oboje želite), dovoljno je za početak da budete odozgo i na taj način kontrolišete intenzitet i brzinu odnosa.

Nove poze

Ako želite da probate neku novu seks pozu, ne čekajte, predložite mu to! Muškarci vole kada su dame kreativne u seksu, zato se ne opterećujte time da li će vas nova poza dovesti do vrhunca – sigurno će raspaliti strasti.

Iznenađenje

Možda ne želi da ga iznenadite tako što ćete u sred odnosa izvući vibrator ispod kreveta, ali ubacivanje nekih seksi igračaka u odnos verovatno nije loša ideja. Budite maštoviti – u obzir dolaze seks igračke, hrana, igranje seksi uloga, novo mesto za seks i bilo šta što vas oboje uzbuđuje. U svakom slučaju, pre nego što ga nečim iznenadite, saznajte šta voli, da ga ne biste stvarno iznenadili".

Gledanje

Vizuelna stimulacija uglavnom uzbuđuje muškarce. Mnogi zato vole seks pred ogledalom, ali i poze "kaubojka" ili "obrnuta kaubojka" koje im omogućavaju da zaista uživaju u pogledu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 5 sledeca idi na stranu