Seks terapeutkinja otkriva: Uz ove savete zagarantovan vam je dobar seks

Seks terapeutkinja Megan Fleming otkrila je kako svaki put možete imati fantastičan seks, piše časopis Redbook. Evo nekoliko njenih saveta:

Petak, 15.07.2022.

15:23

Izvor: prva.rs

Seks terapeutkinja otkriva: Uz ove savete zagarantovan vam je dobar seks
Foto: bezikus/Shutterstock

Podeli:

1. Predigra tokom čitavog dana

"Predigru možete da proširite na ceo dan. Ne bi trebalo da bude ograničena na samo tri minuta pre seksa", rekla je ona. Seksi poruke, zajedničko tuširanje i zadirkivanje tokom dana mogu dovesti do fenomenalnog seksa uveče.

Devojka otkrila detalje svingerskih zabava; "Retke su orgije", "Ljudi rado menjaju svoje partnere"

2. Planirajte vreme za seks

Za one koji imaju decu ili milion obaveza tokom dana, pronalaženje vremena za seks je izuzetno važan element dobrog seksualnog života. "Neki parovi danas su toliko zauzeti da, ako ne zakažu vreme za seks, neće ga ni imati", rekla je Megan.

Najnovija verzija poze 69 dovešće vas do vrhunca brže nego što mislite

3. Izađite iz rutine

Ne morate ništa drastično da menjate u svom seksualnom životu - samo jedna mala promena može učiniti čuda. Na primer, ako obično imate seks uveče, pokušajte da to radite ujutru; ako ste inače u spavaćoj sobi, pokušajte u kupatilu.

Zašto su muškarci opsednuti velikim grudima?

4. Održavajte svoj seksualni nagon

Iako ste možda umorni kada se vratite kući sa posla, nemojte dozvoliti da vas umor košta seksa. Vođenje ljubavi je odličan način da se oslobodite negativne energije.

5. Razgovarajte sa partnerom o svom idealnom seksu

Razgovor je najvažniji aspekt veze u svakoj oblasti, uključujući i seks. Razgovarajte sa svojim partnerom o idealnom scenariju i nemojte se ustručavati da ulazite u najsitnije detalje. Kada shvatite šta je idealno za oboje, čak i mala promena može učiniti čuda za vaš seksualni život.

6. Vodite računa o sebi

Briga o svom telu i umu učiniće da budete još privlačniji svojoj boljoj polovini. I osećaćete se mnogo bolje.

7. Ne shvatajte loše raspoloženje vašeg partnera previše lično

Svi imamo dobre i loše dane, a kada je naš partner neraspoložen, često mislimo da smo sami krivi. Kada se to dogodi, najbolje je da se pobrinete za sopstveno raspoloženje i date partneru prostora, predložila je Megan. "Samo opušteno", rekla je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.