Mozak im tada ne radi: Ove četiri stvari o muškom orgazmu treba da znate

Nema više tajni...

Četvrtak, 28.07.2022.

15:11

Izvor: B92

Mozak im tada ne radi: Ove četiri stvari o muškom orgazmu treba da znate
Foto: bezikus/Shutterstock

Podeli:

1.Tačno znaju kada će doći do vrhunca

Nemojte verovati u priče o "slučajnoj" ejakulaciji. Svaki muškarac tokom seksa može osetiti nakupljanje sperme u penisu. Rečenica kao "nisam bio svestan da sam toliko blizu" nije istinita. Jedina izuzetak ovom pravilu je prvi seksualni odnos, s prvim orgazmom, u kojem muškarac još ne zna šta se događa ili šta radi.

Koja je najbolja, a koja najgora poza za ženski orgazam?

2. Brži su sami

Svaki muškarac je poseban i svestan šta tačno treba učiniti da dođe do vrhunca. I to je jedini razlog zašto će puno brže to ostvariti sam. Jedina ako je u pitanju prvi seksualni odnos, s prvim orgazmom, u kojem muškarac još ne zna šta se događa ili šta radi. Nije da je muškarcima draže sve raditi sami, ali što se tiče efikasnosti i brzine kojom dolaze do orgazma – tada su jednostavno najbrži. Često će u samom seksu muškarci par sekundi pre vrhunca preuzeti kontrolu od žene. I to nije ništa loše. Samo je efikasnije.

Igrajte se sa "zadnjim vratima": Saveti za vođenje ljubavi koji će vas dovesti do ludila

3. Muški mozak tada ne radi

Nema ga. Mozak ćao. Muškarci pojma nemaju što se događa tokom orgazma. To je situacija u kojoj su potpuno opušteni i ne razmišljaju ni o čemu. Iako traje samo sekundu ili dve, prolazi kroz celo telo i to je jedina stvar koja je u tom trenutku u fokusu. Žene često misle da u tom trenutku muškarci imaju nešto na umu. Jednostavno je – nemaju.

Da li je bolje imati seks ujutru ili uveče ANKETA

4. Posle seksa muškarci moraju u tolaet

Poznato je da većina žena nakon seksualnog odnosa ide u toalet, ali ono što retko koja zna je da i muškarci nakon seksa moraju mokriti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.