Tehnika za višestruki orgazam koju retko ko zna – uvek ćete želeti još, i još, i...

Opšte je poznato da žene i muškarci prilikom seksualnog čina žele jednu stvar - orgazam na obostrano zadovoljstvo. Međutim, kod žena je to malo teže.

Saveti | J.V. | superžena |
Podeli
Foto: UfaBizPhoto/Shutterstock
Foto: UfaBizPhoto/Shutterstock

U nastavku teksta pisaćemo o tehnici "Kunjaza" koja bez premca dovodi do višestrukih orgazama, a veoma jednostavno se izvodi.

Penis, a ne penetracija igra važnu ulogu, a pomenuta tehnika bukvalno znači "navesti na mokrenje". Međutim, ovo bi trebalo razumeti u prenesenom značenju, jer se radi o ženskoj ejakulaciji tokom orgazma.

Seksualna prošlost: Koji je najpoželjniji broj partnera pre braka?

Evo kako se tehnika izvodi

Nakon što muškarac nekoliko puta prodre u ženu, on se udaljava, uzima penis - palcem i kažiprstom i počinje ritmično da lupka glavom po vagini. U početku je potrebno da se naviknete, ali efekat će biti neuporediv.

Muškarci, imaćete pune ruke posla: Žene otkrile koliko bi stvarno volele da traje seks

Prvo je potrebno tapkati samo spoljašnje usne, zatim unutrašnje usne i ulaz u vaginu. Tek tada dolazi najosetljivije mesto – klitoris. Zbog povećanog dotoka krvi u labije, ovo jednostavno tapkanje će se pretvoriti u intenzivnu stimulaciju cele vagine, često završavajući jednim ili sa više eksplozivnih orgazama.

Na svetu postoje samo dva razloga zbog kojih muškarci pristaju na brak

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 10 sledeca idi na stranu