Pet tipova partnera koje treba izbegavati u seksu – uništiće vam život

Postoji pet tipova ljudi sa kojima nikad ne bi trebalo da imate seksualne odnose. Loši su po vas, a celokupna situacija bi na kraju mogla da vam zakomplikuje život.

Utorak, 29.11.2022.

13:57

Izvor: B92

Pet tipova partnera koje treba izbegavati u seksu – uništiće vam život
Foto: Roman Samborskyi/Shutterstock

Podeli:

Partner vašeg prijatelja

To je definicija problema. Uvek ćete biti u ljubavnom trouglu koji će se završiti na vašu štetu. Patićete, a u isto vreme ćete izgubiti i prijatelja koji vam je možda bio veran.

U velikom ste problemu ako nemate redovan seks: Utiče loše na psihu, na zdravlje...

Šef

Znamo, moć i visoka pozicija vas privlači, zavodi i očarava. U početku će biti savršeno, a onda će doći vreme kada će se posao i lični život pomešati. Tu nastaje pravi pakao.

Ovo je naučno proverena vežba koja popravlja seksualni život

Cimeri

Bliskost može dovesti do odnosa sa cimerom ili cimerkom. U početku će izgledati praktično i zabavno, ali sve će postati komplikovano kada budete upoznali druge osobe.

Detalj koji je važan kod seksa kao i predigra, a muškarci ga često zaborave

Bivši partneri

Nikad se ne vraćajte starim navikama, jer ste ta vrata već zatvorili. Da je partnerski odnos mogao da postoji, vi ne biste bili bivši partneri. Vraćanje bivšim partnerima je mučenje.

Oženjen/Udata

Uvek ćete biti drugi ili druga, a to vam ne treba u životu. Morate da imate samopoštovanje i da cenite svoju ličnost iznad svega. Razumemo velike emocije i strast u tim "zabranjenim vezama", ali to možete da dobijete i od osobe koja samo vas gleda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.