Da li se slažete? Ove detalje iz seksualnog života ne bi trebalo da delite sa drugaricama

Žensko prijateljstvo je neprocenljiv odnos koji život čini lepšim i ispunjenijim. Drugarice su tu uvek jedna za drugu, a tokom "slatkih ženskih razgovora" jedne drugima svašta otkriju.

Četvrtak, 01.12.2022.

15:09

Izvor: zadovoljna.hr

Da li se slažete? Ove detalje iz seksualnog života ne bi trebalo da delite sa drugaricama
Foto: Monkey Business Images/Shutterstock

Podeli:

Možda nešto što ipak ne bi trebalo. Nekada su to lekoviti razgovori, ali kada je reč o "škakljvim" seksualnim temama, psiholozi smatraju da se priče iz kreveta ipak zadržavaju za sebe.

U nastavku pročitajte pet stvari iz seksualnog života koje ipak, zbog svog partnera, ne bi trebalo da delite sa prijateljicama, koliko god da ih smatrate bliskim.

Njegove seksualne nesigurnosti

Muška nesigurnost u krevetu najčešće proizlazi iz veličine njihovog "alata“, kažu istraživanja. Ako znate da je nezadovoljan svojim telom, trebalo bi da mu pružite pomoć da vrati svoje samopouzdanje. Ako prijateljici budete otkrili njegove najveće tajne, time mu sigurno nećete pomoći.

Gole fotografije

Brojni parovi bude strasti tako što dele intimne fotografije. Te umetničke fotografije nastale su isključivo za vaše oči i vaše zadovoljstvo. Bez obzira na to koliko ste bliski sa svojom najboljom prijateljicom, ne bi trebalo da zbog toga uskraćujete poštovanje prema svom partneru.

Njegovi fetiši

Fetiš je svaka seksualna preferencija i ona ne mora imati S&M konotaciju, ali svakako bi trebalo da ostane iza vrata spavaće sobe. Na primer, ako vam je partner priznao da ima fetiš na stopala, a vama to ne prija, nikako ne bi trebalo odmah pozvati drugaricu u pomoć i reći joj da je vaš partner "čudan". Prvo i najbolje rešenje je da prvo razgovarate sa njim i postavite svoje granice.

Seksualna istorija

U prirodi svake žene je želja za informacijom sa koliko žena je bio pre vas. Muškarci obično ne vole da razgovaraju o tome, ali uvek ih možemo nagovoriti da nam donekle otkriju svoju seksualnu prošlost. I to je informacija koja nikako nije za deljenje sa prijateljicama.

Govoriti da je loš u krevetu

Bez obzira na to koliko snažne emocije smo razvili prema partneru, stvari pod prekrivačem ponekad jednostavno ne funkcionišu. Ako smatrate da vas partner ne može zadovoljiti, trebalo bi to otvoreno da mu kažete, jer to je jedini ključ za uspešan seksualni život. I to takođe ne bi trebalo da delite sa svojim drugaricama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.