Stvari kojih se ne treba stideti u seksu: Svakome može da se desi

Seks, na primer, često obuhvata nepromišljene pokrete rukama ili nogama, jer razmišljanje u tim trenucima i nije jača strana.

Petak, 30.12.2022.

15:20

Izvor: vijesti.me

Stvari kojih se ne treba stideti u seksu: Svakome može da se desi
Foto: BGStock72/Shutterstock

Podeli:

Stidite se zbog čudnih zvukova tokom seksa? Najradije biste se pokrili preko glave jer su proste reči koje ste pokušali da govorite glupe? Bez brige, to su zapravo prilično česte pojave. Seks je čin užitka, ali ipak fizički čin. To znači da se tokom vođenja ljubavi mogu dogoditi mnoge nepredviđene stvari koje su vrlo često i neprijatne. Ne treba se zbog toga brinuti jer je to potpuno normalna stvar. Zato, ako vam se dogodi neka od ovih stvari, nemojte se stideti i samo nastavite.

Neusklađenost u pokretima

Seks često obuhvata nepromišljene pokrete rukama ili nogama, jer razmišljanje u tim trenucima i nije jača strana. Zbog toga se možemo sudariti glavama, lupiti laktom u partnerov stomak ili čak pasti s kreveta. Ipak, nakon nezgode, smeh će najbolje opustiti nelagodnost, a adrenalin će sprečiti osećaj bola, barem dok seks ne prođe.

Uhvaćeni ste

Može se dogoditi da vam tokom intimnih trenutaka deca, prijatelji, komšije ili čak roditelji upadnu u spavaću sobu i ulove vas na delu. Iako je ovaj događaj uvek izuzetno neprijatan, za njega ne postoji rešenje. Ako vas je videlo vaše dete, ponudite mu razumno objašnjenje u zavisnosti od njegovih godina. Svi ostali dobro znaju šta ste radili.

Zaspali ste usred seksa

Može se dogoditi da ste jednostavno preumorni ili ste možda popili previše alkohola, pa ste zaspali. Ali, ako se češće događa da zaspite usred akcije, to može postati problem, pa onaj budni partner može početi da oseća manjak samopouzdanja i misli da nije dovoljno dobar. Ako ste vi ti koji ste skloni da zaspite, objasnite partneru šta je uzrok snu i svakako se potrudite da sledeći put nadoknadite njegov trud.

Prešli ste granicu

Bilo da je reč o lupkanju, prljavom govoru ili isprobavanju nove poze, seksualne inovacije mogu biti zasta riskantne. U slučaju da vašeg partnera ili partnerku ne uzbuđuju iste stvari, najbolje je da o njima popričate pre nego što ih isprobate.

Gola tela proizvode zvukove

Znojna tela ‘hvataju’ vazduh dok se trljaju jedno o drugo, a rezultat su zvukovi koji su i pomalo smešni. Ako mislite da se to nikome drugom ne događa nego samo vama, u potpunosti se varate. To je sasvim normalna stvar i zaista ne treba da se brinete oko toga. Tačnije, možete poboljšati to iskustvo, i to tako da se i vi i vaš partner tome samo slatko nasmejete.

Puna bešika

Za većinu ljudi, ne postoji gore vreme za stiskanje bešike nego tokom seksa. Ipak, ljudi to svejedno rade, stiskaju i trpe bolan seks jer iz nekog razloga, verovatno zbog neprijatnosti, ne žele da prestanu i odu u toalet. Nemojte tako patiti, ako morate da idete, jednostavno ustanite i pođite do wc-a. Kasnije ćete više uživati u seksu, ovako ne donosite dobro ni sebi, a ni svom partneru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.