Stručnjaci za seks podelili top-savete za čistu peticu i najbolji seks ikada

Šta bi trebalo uraditi tokom seksualnog čina, dolazi sasvim prirodno, ali ponekad nije loše da čujemo neku sugestiju i naučimo nešto novo. Seksolozi, bračni savetnici i stručnjaci za seks, podelili su svoje top-savete za čistu peticu i najbolji seks ikada

Subota, 25.02.2023.

12:36

Izvor: zadovoljna.hr

Stručnjaci za seks podelili top-savete za čistu peticu i najbolji seks ikada
Foto: 4 PM production/shutterstock

Podeli:

1. Naučite da dodirujete

Seks se zasniva na dodiru, ali većina nas ne zna kako da koristi ruke da bi partneru pružili pravo zadovoljstvo. Odvojite vreme da savladate veštinu masaže i erotskog dodira i otkrićete potpuno novu dimenziju užitka. Najbolja seks igračka, koja je ikada izmišljena je ruka, poručuju seksolozi.

2. Pitajte šta vas zanima

Kroz praksu se uči kako da budete sjajni u krevetu, mada i kroz knjige možete da naučite kako da obraćate pažnju na partnerove zvukove i pokrete. Niste sigurni da li sve radite kako treba? Pitajte partnera - "Šta ti se najviše svidelo?" ili "Da li ti se više sviđa kada koristim ruke ili samo usta?"
Ali nemojte da ga pitate tokom seksa, ni odmah nakon seksa. Pitajte ga nekoliko sati kasnije, kada oboje budete opušteni i spremni za priču.

3. Recite da

Umesto da izmišljate razloge zašto ne želite seks sa partnerom i zašto ne želite da probate nešto novo, kao što je igranje uloga ili lagano vezivanje, dozvolite sebi da kažete da. Budite otvoreni prema novom iskustvu, a to će vam omogućiti da se dublje povežete sa partnerom i sa vašim željama.

4. Dame prve

Stručnjaci za seks savetuju da muškarac uvek dovede ženu do vrhunca pre penetracije, jer na taj način neće osećati pritisak tokom seksualnog odnosa. Ovako će oboje, svaki put garantovano iskusiti mnogo više zadovoljstva.

5. Povežite se sa partnerom na višem nivou

Odličan seks je mnogo više od fizičkog čina. Kada ste vi i vaš partner povezani na više načina, mentalno, emocionalno i duhovno, vaš seksualni život će biti mnogo bolji nego što ste mogli i da zamislite.

6. Pričajte tokom seksa

"Prljavi" razgovori će promeniti vaš seksualni život, pogotovo ako podstaknete partnera da priča. Stručnjaci za seks ističu, da bi muškarci trebalo da pričaju mnogo više od žene u krevetu. Kako da progovori? Počnite prvi. Dodavanjem "prljavih" priča vašim seksi igricama, vaši orgazmi postaće duži, jači i češći.

7. Fokusirajte se na osećaj

Žene suviše često razmišljaju o tome kako izgledaju u krevetu. Stručnjaci za seks savetuju da se umesto toga usmere na osećaj. Zatvorite oči, uživite se u čin seksa i obratite pažnju na osećaj. Kada shvatite koliko uživanje je vaše telo sposobno da oseti, samopouzdanje će vam poleteti do neba!

8. Uzbudite svih pet čula

Dodirujte: satenske čaršave, glatku kožu. Mirišite: sveće, eterična ulja. Probajte: jagode prelivene čokoladom, šampanjac. Gledajte: sebe u ogledalu, u seksi donjem vešu. Slušajte: opuštajuću, seksi muziku...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.