Umesto šoljice kafe, probajte jutarnji seks za razbuđivanje: Ovo su najbolje poze

Osećate li se umorno ujutro? Umesto šoljice kafe, postoji puno bolji način da se kvalitetno razbudite. Reč je naravno o jutarnjem seksu.

Subota, 25.03.2023.

08:15

Izvor: zadovoljna.hr

Umesto šoljice kafe, probajte jutarnji seks za razbuđivanje: Ovo su najbolje poze
Foto: 4 PM production/Shutterstock

Podeli:

Istraživanja su pokazala da upravo ovaj oblik fizičke aktivnosti ujutro oslobađa oksitocin, hormon dobrog raspoloženja koje će vas pratiti tokom celog dana. Zato iznenadite svog partnera na najbolji način sa jednom od najbljih poza za početak dana.

1. "Sa strane"
Na zapadu je ova poza poznata kao 'spooning'. Ime potiče od načina slaganja kašika na način da potpuno prijanjaju jedna uz drugu. Ovoj pozi parovi ujutro prilaze gotovo instinktivno, s obzirom da se žene često bude na boku u zagrljaju muškarca.

To je prijatan položaj, ali i odličan uvod za vruće igrice. On će imati pristup celom vašem telu , pa će moći da vas ljubi po vratu, dajući vam razloge da se i vi uključite. Možete da okrenete gornji deo tela kako biste se ljubili ili posmatrali celu akciju za dodatno uzbuđenje.

2. Obrnuta kaubojka
Muškarci vole ovu pozu, ali i vama može da bude odlična za jutarnju zabavu. Šta je bolje nego mu priuštiti predstavu, a u isto vreme i sama uživati? Ne samo što u ovoj pozi, u kojoj sedite na svom partneru okrenuti leđima, sami odlučujete o brzini i dubini penetracije već i rešavate problem zadaha iz usta s obe strane.

3. Napredni misionarski položaj
Ako ste razigrani, možete pokušati s pozom dublje penetracije. Možda je baš to potrebno da se aktivirate pre posla. U ovu pozu možete odmah uskočiti na početku ili do nje doći malo po malo, dižući tokom običnog misionarskog položaja noge preko njegovih ramena. Ova poza vam dopušta da se gledate u oči, što će vas sigurno još više uzbuditi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.