Ove stvari žene žele u krevetu, a muškarci toga nisu svesni

Vođenje ljubavi ne treba da bude nikakva nauka, ali istraživanja pokazuju da se žene potajno nadaju nekim stvarima, a muškarci nisu svesni toga. Zato nisu naodmet male smernice oko tih jednostavnih detalja koji mogu da učine mnogo.

Saveti | Krstarica/A. J. |
Podeli
Foto: Kotin/shutterstock
Foto: Kotin/shutterstock

Na sajtu Your Tango pišu čemu bi to muškarci mogli više da se posvete u krevetu za obostrani užitak.

Više kontakta očima

Iskustvo pokazuje da se žene žale da ih muškarci ne gledaju dovoljno u oči. Žena se oseti izostavljeno iz svega ako on sve vreme žmuri ili gleda u njeno telo. Zbog toga može da se oseti bezvredno.

Kontakt očima je među najintimnjim potezima koji muškarac može da uradi tokom seksa. I toga ne treba da se plaši, posebno jer će ženi značiti mnogo.

Ne bežite od njene reakcije posle seksa

Seks je za žene često filter za stres, oslobađanje od starih rana, pa se desi da ona posle seksa zaplače ili se zasmeje, učini nešto njemu pomalo neočekivano. Seks lako može da stvori jaku emotivnu povezanost i žene mogu da reaguju na to u trenutku.

Muškarac to ne treba da osuđuje, već da ostane uz nju dok prolazi kroz taj emotivni talas.
Budite otvoreni za još

Zabluda je da je svakoj ženi posle dostizanja vrhunca dosta seksa. Zato nije loše da ostanete zajedno u krevetu posle seksa jer se tada iznova otvaraju nova vrata ženske erotične prirode. Žene u tim trenucima bliskosti otvaraju svoje telo, um i duh. A to će svakako produbiti važu povezanost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 14 sledeca idi na stranu