Mesečni horoskop za novembar 2019.

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za novembar 2019. godine. Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Sreda, 30.10.2019.

15:22

Izvor: B92

Default images

Podeli:

*ALT

OVAN

Ljubav

Prethodni mesec je ostavio svoje posledice i voljena osoba i vi ulazite u novembar pomalo ošamućeni i pod jakim unutrašnjim pritiskom. Ne mora da znači da se bilo šta loše dešavalo konkretno u vašem odnosu, ali spoljašnje okolnosti su uticale na vas i sada vam je potrebno osveženje i rasterećenje. Partner će potencirati na promenama i jačim zajedničkim aktivnostima i trebali biste da mu se prilagodite i pustite da vas vodi. Obratite pažnju na drugu dekadu meseca jer u njoj mogu isplivati neke negativne informacije ili tajne izaći na videlo, a tiču se vašeg odnosa. Rešavajte ova pitanja zajedničkim snagama i ne dozvolite da utiču a vašu vezu. Slobodni Ovnovi – iako postoje velike šanse da se emotivna prošlost aktivira, čini mi se da vi više niste u fazonu da se vraćate na staro. Vaše srce je otvoreno ka novim emotivnim prilikama i sigurno je da ćete ih i privući. Zanimljivih situacija može biti već u prvoj polovini meseca, a da li će to postati trajne priče ili će ostati samo na nivou avanture i zabave - videćemo

Posao

Dosta je toga pozitivnog vezano za poslovni segment tokom novembra. Vreme je povoljno za realizaciju planova, za uspeh koji se vezuje za inostranstvo, u suštini – za sve ono što ste pokrenuli u prethodnom periodu a što sada dolazi u svoju završnu fazu i daje dobre rezultate. Za nove poslovne aktivnosti sačekajte sam kraj meseca ili prebacite sve za decembar. Dosta bolnu tačku predstavljaće finansije – ne toliko prilivi, koliko problem sa zatvaranjem dugovanja koje vučete već duže vreme.

Zdravlje

Osetljivi ste tokom novembra, ali sa malim promenama u svakodnevnim navikama – kvalitetnija ishrana, više fizičkih aktivnosti i dovoljno prostora za odmor – nećete imati većih problema.

*ALT

BIK

Ljubav

Smetaće vam što ćete veći deo meseca « vući » partnera i što će on svoju slabost pokazivati kroz povremene jake nalete ljubomore. Takođe, biće sklon prebacivanju i izvlačenju na dnevni red pitanja koja ste odavno zatvorili (bar vi, druga strana očigledno nije). I pored toga, vaš trud da sve funkcioniše normalno i kako treba biće više nego evidentan. Napeti periodi u kojima može doći do neprijatnih situacija su vam od 10-og do 16-og I od 23-eg do 27-og novembra. U prvom će se sve vrteti oko tajni – bilo vaših, bilo partnerovih ili će problem biti u lošoj komunikaciji I nerazumevanju. U drugom – iznenađenja, no samo je početni momenat loš, vrlo brzo dolazi do razrešenja I čak pozitivnih obrta. Slobodni Bikovi – od prošlosti još uvek ne možete da pobegnete – retro Merkur u vašem polju partnerstava prosto “traži” da se osvrćete, ali donosi I kontakte od strane bivših partnera. Novi ljudi u vaš život ulaze u drugom delu meseca I ovo mogu biti kvalitetne emotivne priče.

Posao

Finansijski je ovo dosta stabilniji mesec, pogotovo njegov drugi deo. Posebno lepo će zaraditi oni Bikovi koji imaju neki vid saradnje sa strancima ili rade za inostrane firme. U novembru ste dosta aktivni i ulažete mnogo snage u posao,što će vam se višestruko isplatiti. Povremeno ćete imati manje tenzije sa saradnicima i kolegama, najpre zbog nerazumevanja i nešto lošije komunikacije. Pred kraj meseca može doći do neočekivanih promena u poslovnom segmentu koje će se pokazati kao jako povoljne po vas.

Zdravlje

Sitnije zdravstvene tegobe. Stariji Bikovi neka urade krvnu sliku i prekontrolišu stanje jetre i žuči. Mogući su manji problemi sa kožom ili žlezdama.

*ALT

BLIZANCI

Ljubav

Ovo je poslednji mesec u kojem je Jupiter u vašem polju partnerstava, pa ako imate nameru da menjate nešto, ostalo vam je još malo vremena….Period je odličan da donesete kvalitetne odluke, ne one koje su zasnovane na trenutnom osećanju, već na iskustvu, analizi i mudrosti. Neki odnosi sada mogu biti dignuti na viši nivo, naročito tokom drugog dela meseca. One veze koje nisu trenutno na najstabilnijim osnovama tokom druge dekade novembra mogu pretrpeti po koji udarac, posebno ako se on vezuje za tajne, neiskrenost ili druge osobe u vašim životima. Od kvaliteta veze zavisiće u kom pravcu će ovo otići. Oni koji su slobodni – Venera u tranzitu kroz vaše partnersko polje govori o tome da postoje osobe koje su tokom novembra spremne da vam pruže ljubav. Pogotovo je dobra treća dekada meseca jer ste vi tada otvoreni za nove osobe u svom životu. Tokom prve dve dekade novembra postoji mogućnost za kontakte sa prošlošću, možda čak i pokušaj da se neki odnos obnovi….

Posao

Blizanci sada imaju priliku da više nego uspešno reše eventualne probleme koji postoje vezano za posao, da privedu kraju sve projekte koji su ih opterećivali i mučili, ali i da krenu nekim starim stazama, što će se pokazati kao izuzetno dobar potez. Primenite metode za koje znate da su bile dobre u prethodnim mesecima, godinama – i sada će se pokazati kao izuzetno uspešne ! U poslednjoj dekadi meseca čekaju vas i potpuno nove poslovne prilike, i mogućnost jake i vrlo isplative saradnje.

Zdravlje

Osetljivost i problemi sa imunitetom biće jače naglašeni sve do kraja druge dekade meseca. Od tog perioda se energetski dižete….

*ALT

RAK

Ljubav

Talasa u partnerskim odnosima tokom ovog meseca. Mars vam I dalje “kvari posao” u polju doma, porodice, sigurnosti – oni koji su u braku ga doživljavaju kroz napetost koja konstantno stoji između vas I partnera zbog raznoraznih situacija a oni koji su u dužim vezama se čas osećaju spokojno pored voljene osobe a čas im se čini da se njihov odnos raspada. Na sve to, ni komunikacija između vas dvoje nije savršena - u početnoj fazi uvek postoji nerazumevanje I iako vas dvoje to kasnije rešite I razrešite – ovo često dovodi do nemira u vama. Situacija će krenuti da se stišava I smiruje ulaskom u treću dekadu novembra. Oni koji su slobodni – pored prošlosti koja će vrlo intenzivno biti prisutna tokom prve dve dekade meseca, vi sada imate šanse I za novitete, I to dobre. Ulazak Marsa u vaše polje ljubavi 19-og novembra I vrlo intenzivni aspekti koje pravi do kraja meseca mogu pokrenuti lavinu događaja. Iako u početnoj fazi ovo može ličiti na avanturu, vrlo lako se može dogoditi da se stvari brzo uozbilje.

Posao

Bilo da je u pitanju privatni posao ili radite za nekog – od vas se očekuje da u svakom trenutku budete na visini zadatka i da svoje obaveze izvršavate kvalitetno i na vreme. Ukoliko želite da otpočnete sa nečim novima – bilo da je u pitanju novo radno mesto ili poslovni projekat – računajte na težinu tokom većeg dela novembra. Ono što će vam u ovom mesecu ići na ruku jesu poboljšani finansijski prilivi, mada ćete tokom celog perioda biti skloni i pojačanom trošenju novca, naročito za privatni posao i porodicu.

Zdravlje

Obratite pažnju na ishranu, a potrebno vam je i više kretanja. Stariji pripadnici znaka mogu imati probleme sa hormonima i radom žlezda.

*ALT

LAV

Ljubav

Onako – čas korektna, čas zategnuta situacija. Mora se priznati da vaše drago biće trenutno deluje stabilnije od vas – vi ste prikazani prilično napeto i nervozno i kao da koristite svaku priliku da « ujedete ». Partner će se truditi da vam priđe na pravi način, možda čak i da ispuni nešto što vam je obećao ranije, ali to će sve na vas delovati vrlo polovično. Imaćete par neugodnih epizoda i tek tokom treće dekade meseca može doći do relativne stabilnosti – to je period kada ćete imati više vremena jedno za drugo, kada ćete se udruživati radi zajedničkih « akcija » - bilo da su one zabavnog karaktera ili imate planove i projekte kojima se oboje morate posvetiti. Oni koji su slobodni – vaše polje zabave, provoda i ljubavi je vrlo aktivno. Sigurno je da ćete uživati u mnogobrojnim društvenim dešavanjima, tokom kojih imate velike šanse da upoznate jednu ili više osoba sa kojima biste mogli da poželite ljubavnu priču. Samo vodite računa da to budu korektne i normalne osobe, a ne « prodavci magle ».

Posao

Kvalitetan i povoljan poslovni mesec, bilo da su u pitanju privatni poslovi ili rad za drugog. Manji problemi u komunikaciji biće prisutni samo tokom prve dekade meseca a u tom periodu možete imati i osećaj stagnacije po vama važnim pitanjima. Ne zadugo. Vrlo brzo će doći do pozitivnih pomaka. Takođe, očekujte navalu predloga i ponuda od strane onih sa kojima ste ranije sarađivali. Ne odbacujte automatski, nešto od ovoga se može pokazati kao povoljno po vas, ali tokom treće dekade meseca.

Zdravlje

Uglavnom dobra zdravstvena situacija. Stariji Lavovi mogu imati manjih problema sa kičmom a u drugom delu meseca sa cirkulacijom i pritiskom.

*ALT

DEVICA

Ljubav

Kao da vas mesto ne drži u ovom mesecu – pred vama je period izuzetnih aktivnosti i mora se priznati da ćete zaista imati premalo vremena za voljenu osobu. To vreme koje uspete da « ukradete » za zajedničke trenutke makar koristite kako treba – znači bez nervoze, pritisaka, a sa puno pozitivne energije i strasti. Jako je važno da sada komunicirate o svemu – ne samo o svakodnevici,problemima, deci već i o stvarima koje vas povezuju i u pričama u kojima se oboje dobro osećate. Neke jako lepe situacije se mogu vezivati za dom i porodicu i to u drugom delu meseca. Mnogo pozitivne atmosfere i finih dešavanja vas čeka u poslednjoj dekadi novembra. Oni koji su slobodni – retrogradno kretanje vašeg vladara Merkura ne samo da vas može okrenuti ka prošlosti, već može pokrenuti i vrlo važne i jake karmičke odnose. Osobe koje su vam iz nekog razloga « namenjene » da ih sretnete na svom putu – mogu se pojaviti baš sada. Ukoliko sa osobom koju tek upoznajete osetite odmah čudnu bliskost i « prepoznavanje » - to je to.

Posao

Polje komunikacije, trgovine, dogovora, kratkih putovanja – naglašeno je tokom celog meseca a sve vreme će u njemu biti i vladar vašeg znaka Merkur (do 20-og u retrogradnom hodu). Ono što je sigurno jeste da je pred vama vrlo aktivan period u kojem ćete neki put brže, a neki put uz više prepreka – ipak dolaziti do svojih ciljeva. Veće pogodnosti očekujte od početka treće dekade novembra, kada će odjednom sve ono što je bilo u zastoju ipak krenuti kako treba. Nešto poboljšane finansije u novembru.

Zdravlje

Osetljivost na prehlade i viruse. Takođe, postoji mogućnost povreda tokom celog ovog perioda. Oprez u saobraćaju se savetuje tokom novembra I vozačima I pešacima.

*ALT

VAGA

Ljubav

Jedan poprilično šaren mesec kada su vaše emotivne relacije u pitanju. Čas ćete biti nezadovoljni, nervozni i na partnera i na sve one koji su oko vas, čas ćete biti u odličnom raspoloženju, duhoviti i puni vedrine i svojim optimizmom « dizati » voljenu osobu. Rasprave će se smenjivati sa divnim momentima a nešto lakše funkcionisanje očekujte tokom treće dekade meseca. Jedna napomena samo - u ovom mesecu ćete privlačiti dosta pogleda i biti u kontaktu sa puno ljudi i možete čak poželeti da sa nekom zanimljivom osobom uđete u flert ili makar da sa njom uživate u komunikaciji. Nije nikakav problem malo se opustiti i rasteretiti misli, samo vodite računa da ovo ne ode u pravcu koji bi mogao naškoditi emotivnoj priči u kojoj ste. Oni koji su slobodni – prvu polovinu meseca ćete skoro pa prespavati, bar kada su zanimljiva emotivna dešavanja u pitanju. No, u drugom delu novembra biće više vrlo interesantnih situacija, čak i mogućnost da se brzinski zaljubite preko ušiju.

Posao

Vage u novembru paralelno ratuju na dva vrlo bitna fronta. Prvi je vezan za finansijsku stabilnost i sigurno je da ćete do ulaska u treću dekadu meseca imati mnogo poteškoća da ostvarite svoje planove. No, u svakom slučaju – idete ka stabilizaciji, samo ćete morati malo da sačekate na istu. Drugi front je vezan za dogovore, putovanja, trgovinu, kontakte sa strancima, generalno – na vaše pokušaje da se « probijete » u novim poslovnim sferama. Takođe – tek poslednja dekada donosi prave rezultate.

Zdravlje

Druga dekada meseca je nepovoljna za vaše zdravlje. Moguće su prehlade, bakteriološke i virusne infekcije, ali i manji hormonski problemi.

*ALT

ŠKORPIJA

Ljubav

Par momenata u ovom mesecu je pod crvenim alarmom – period od 10-og do 14-og novembra, u danima oko punog Meseca u partnerskom polju – kada neiskrenosti i tajne u vašoj vezi mogu izaći na dnevni red, i od 22-og do 25-og novembra – kada odnosi koji su već u « klimavoj » fazi mogu prestati da postoje. Cak i da je vaša veza izuzetno stabilna – ovo su dani u kojima je potrebno više kompromisa i tolerancije. Sem ovih desetak dana, novembar je za Škorpije u emotivnim ili bračnim vezama izuzetno stabilan, donosi dobro raspoloženje i voljenoj osobi i vama i takođe – pruža vam mogućnosti za više kvalitetno provedenog vremena. Oni koji su slobodni – retrogradni Merkur u vašem znaku može vas u nekom trenutku vratiti ka prošlosti (a verovatno će aktivirati i veliki broj bivših partnera makar u fazonu da vam se jave i pitaju kako ste), ali sem par susreta – teško je da se ovo može vratiti na stare staze. U poslednjih desetak dana meseca stoji vam jedna vrlo burna i strasna avantura u kojoj ćete uživati.

Posao

Fokus ovog meseca jeste na vašem znaku a vama su sada na pameti samo dve stvari – finansije i promene. Tokom ovog meseca pokrećete nešto što ste odavno priželjkivali ili što ste duže vreme pripremali u potaji. Da, u početnoj fazi može biti odlaganja i prepreka, ali ćete vrlo brzo uspeti da sa time izađete na kraj. Od početka treće dekade nastupaju ogromne, korenite promene ne samo u poslu već one životno važne. Period u kojem se možete odlučiti za prekid poslovnih konekcija koje su dotrajale.

Zdravlje

Sem manjih problema sa kičmom, u prve dve dekade meseca stoji vam prilično stabilna zdravstvena situacija. Poslednja dekada može doneti jaču prehladu ili virusnu infekciju.

*ALT

STRELAC

Ljubav

Hteli to ili ne – privlačićete pažnju, pa će partner povremeno biti s pravom ljubomoran. S druge strane, tokom prve polovine meseca još uvek se provlače neke negativne situacije sa osobom koju volite – nemojte da vas ovo « otera » put tajne emotivne priče. Druga dekada je posebno « opasna » za ovakva dešavanja. Umesto toga - sa Jupiterom i Venerom u svom polju ličnosti sada možete na pravi način krenuti u popravljanje odnosa sa partnerom, čak i podići vezu na viši nivo, a to će pogotovo biti izraženo tokom treće dekade novembra. Jačajte komunikaciju, rešavajte nesporazume kojih će povremeno biti i potrudite se da donesete jedno drugom dobro raspoloženje i pregršt lepih i pozitivnih zajedničkih trenutaka. Oni koji su slobodni – mesec u kojem treba biti aktivan, u kojem treba kretati se, izlaziti i družiti – jer postoje više nego dobre šanse da upoznate nekog vrlo interesantnog već tokom prve dekade novembra. Još bolje je što je ovo poznanstvo koje se do kraja meseca može razviti i u ljubavnu priču.

Posao

Prve dve dekade novembra su dosta promenljive, pa ovaj period iskoristite za završetak obaveza iz prethodnog perioda, za rad na planovima ili na ispravljanje propusta. Iako vam se neke situacije u tom periodu mogu otvoriti, savet je da odluku odložite do treće dekade koja je mnogo povoljnija po vas. U tom periodu pratiće vas dobra sreća u svemu što otpočnete, a saradnje i poslovi tada započeti doneće vam stabilnost i dobru finansijsku situaciju. Šansi će biti, samo ih pametno iskoristite.

Zdravlje

Mesec u kojem se ne treba opustiti i samo prepustiti uživanjima jer lako možete otići u kompletan hedonizam koji će se negativno odraziti na vaše zdravlje.

*ALT

JARAC

Ljubav

Prenaglašeno polje tajni u kojem će veći deo meseca boraviti Venera i Jupiter, a krajem perioda i Sunce – donose itekakve mogućnosti da Jarčevi, bilo slobodni ili zauzeti – uđu u neki tip priče koju će želeti da sakriju od radoznalih očiju. Kod onih koji imaju partnera, poseban oprez se preporučuje tokom druge dekade novembra, kada se mogu otkriti vaše tajne « aktivnosti ». Čak i ako se radi samo o bezazlenom flertu – dobro razmislite pre nego što dozvolite da vam ovo poremeti odnos sa voljenom osobom. Ukoliko niste od onih koji imaju ovakve pretenzije – savet je da obratite više pažnje na partnerove želje i potrebe. Kao da ste zaboravili šta to znači pokazati nežnost, ljubav – potrebno je da obnovite gradivo i date više sebe voljenoj osobi da bi se mir u vašoj vezi i dalje održao. Oni koji su slobodni – sem predispozicije za tajnu priču sa osobom koja je vrlo verovatno zauzeta ili pak daleko od vas – vas će sada startovati sa više strana bivši partneri. Tek poslednja dekada novembra je povoljna za ljubavne veze.

Posao

Sve ste bliže velikim, dugoočekivanim promenama i pokretima u poslovnom segmentu i do kraja ovog meseca one će i startovati. U prvoj polovini novembra ćete rešavati još neka papirološka pitanja, dok će drugi deo meseca, naročito od 20-og biti taj “okidač” da se konkretne situacije I dogode I pokrenu. Postoji izvesna doza bojazni I straha za vašu budućnost, ali ona nije utemeljena. Kako god vam to sada izgledalo – bićete više nego zadovoljni rezultatima. Finansijski – period dobrih priliva ali I većih izdataka.

Zdravlje

Iako delujete na prvi pogled snažno – novembar mesec ipak donosi pojačanu osetljivost i slabost imuniteta.

*ALT

VODOLIJA

Ljubav

Dobar mesec za Vodolije koje su u emotivnim vezama i brakovima. Neke sitne probleme u komunikaciji ili dogovorima koje ste imali u prethodnom periodu sa voljenom osobom, rešavate u prvoj polovini meseca. I sami ćete biti prijatno iznenađeni koliko se lako uklapate, prilagođavate jedno drugom i poštujete. U drugom delu novembra neka pozitivna i lepa dešavanja očekuju vas i voljenu osobu. Kod nekih će se to manifestovati kroz više zajednički provedenog vremena, kroz izlaske i društvene aktivnosti, kod drugih pak kroz bitna dešavanja koja jačaju i unapređuju vaš odnos. Neke veze sada mogu otići i na viši nivo. Oni koji su slobodni – iako u ovom mesecu postoji velika mogućnost za obnovu kontakta sa nekim iz vaše prošlosti – ipak mi se čini da će početna euforija brzo splasnuti jer ćete shvatiti da vam je to samo zanimljivo, ali da ne osećate pravi emotivni podstrek. Drugi deo meseca donosi nekog novog u vaš život ili pak jača aktivnosti sa osobom koja vam je već neko vreme simpatična.

Posao

Vodolije moraju mnogo toga da reše po pitanju posla. U nekim stvarima kasnite i svesni ste toga, zato ćete u prvom delu meseca uložiti dodatne napore da sve ono što je u zaostatku konačno i obavite na pravi način. Nove ideje i planovi da poboljšate svoj posao sada startuju I to sa velikim uspehom I dobrim finansijskim rezultatima. U trećoj dekadi novembra može doći do prekida bitnog poslovnog odnosa – iako vas cela situacija može u početnoj fazi onespokojiti I uplašiti – nemate razloga za brigu.

Zdravlje

Iako ćete se u nekim momentima osećati pomalo iscrpljeno i umorno – zdravstvena situacija tokom celog novembra je povoljna po vas.

*ALT

RIBE

Ljubav

Strahovi koji će povremeno biti pojačani kod vas vezivaće se za ponašanja partnera koja nećete moći da objasnite sebi. No, setite se one izreke – u strahu su velike oči – ništa ne ukazuje da imate razloga za bojazan, a već od drugog dela meseca shvatićete da ste brinuli bez razloga. Ispašće da je veliki deo problema bio nesporazum, konfuzija ili pogrešno protumačeni postupci voljene osobe. Šta više, taj drugi deo meseca – naročito period posle 20-og novembra, može baš unaprediti vaš odnos. Nekima od vas stoje jako prijatni trenuci sa voljenom osobom, dok će se drugi odlučiti I za značajniji korak napred kada je vaša veza u pitanju. Oni koji su slobodni – neko pokušava da obnovi kontakt sa vama, ali nisam sigurna da ste vi sada spremni da se vraćate korak unazad kada je ljubav u pitanju. Pogotovo što se već od kraja prve dekade meseca može pojaviti nova osoba koja će vas itekako zainteresovati. Pred vama je lep mesec u kojem ćete uživati, a ako se sve kockice poklope – do njegovog kraja biti u novoj ljubavnoj priči!

Posao

Vrlo povoljan mesec u poslovnom segmentu. Vi već neko duže vreme istrajno gradite svoju reputaciju I sigurno je da I poslovni saradnici I nadređeni imaju veliko poverenje u vas, kao I poštovanje vašeg rada. Nije zato ni čudno što baš u ovom periodu možete dobiti potvrde kvaliteta, bilo kroz promenu radnog mesta, unapređenje ili značajno povećanje priliva. Malo obratite pažnju na prve dve dekade perioda, jer je tada vreme da se više posvetite zaostalim poslovnim pitanjima, naročito papirologiji.

Zdravlje

Povoljna zdravstvena situacija tokom novembra. Samo je potrebno da se više fizički aktivirate, pošto ste se totalno ulenjili….

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare