Jul je sudbinski mesec: Sve horoskopske znake čekaju velike promene

Jul bismo slobodno mogli nazvati sudbinskim mesecom jer će u njemu doći do nekih značajnih promena, na poslovnom, emotivnom, životnom planu kod svakog od nas.

Utorak, 30.06.2020.

09:52

Izvor: Super žena

Jul je sudbinski mesec: Sve horoskopske znake čekaju velike promene
Ilustracija/Foto: depositphoto/ wrangel

Podeli:

Na veliku većinu ovih promena nećemo moći da utičemo a suštinski – ne bismo ni trebali, jer kao što sam to spomenula više puta – ova celokupna godina jeste vreme kada se po mnogim pitanjima svode računi i prave preseci – uvodeći nas u nove životne faze i doba.

A na početku jula meseca Sunce i retrogradni Merkur se nalaze u znaku Raka, Mesec u Škorpiji a retrogradni Jupiter i Pluton u Jarcu. U znaku Vodolije nalazi se retrogradni Saturn, u Ribama retrogradni Neptun dok je u znaku Ovna Mars. Uran je u znaku Bika a Venera u Blizancima.

2-og jula Saturn se vraća u znak Jarca u kojem će boraviti otprilike do polovine decembra ove godine. Prvenstveno Jarčevima daje priliku da isprave greške, preispitaju odluke i urade propušteno, a zatim i svima ostalima u različitim životnim segmentima – sve u zavisnosti kroz koje vam natalno polje ova planeta tranzitira i koje planete aktivira.

5-og jula sledi nam pun Mesec i pomračenje u znaku Jarca. Tenzija i kulminacija dešavanja će se najpre vezivati za poslovni segment, za odnose sa autoritetima ali i za porodicu. Zbog aspekata koje Mesec pravi tokom pomračenja mogući su problemi u komunikaciji, ali i iznenadne, neočekivane promene u životnim segmentima koji su ovim nebeskim dešavanjem aktivirani.

13-og jula Merkur kreće direktnim hodom. Ova planeta će većim delom meseca biti u kvadratnom aspektu sa Marsom, što će donositi nervozu, ishitrenost, impulsivne reči i poteze pa ćemo često raditi u korist svoje štete. Potencirano će biti sve ono što se vezuje za porodicu, kuću, dom, članove familije ali i za papirološka pitanja, dozvole, dogovore. Energija ovog aspekta tera na akciju, ali sa druge strane – sapliće ukoliko u tu istu akciju uđemo tvrdoglavo,nespremno na kompromis i nervozno.

20-og jula imamo mlad Mesec u znaku Raka što donosi nova rešenja i početke vezane za porodični segment, dom, roditelje, porodicu, ali i posao. Ovi počeci biće teški i u njih će biti potrebno uložiti mnogo truda ali se u vremenu mogu pokazati kao značajni I trajni.

22-og jula Sunce prelazi u znak Lava. Ljubav I opuštencija neka istupe – a sve ostalo slobodno može u neki drugi plan….

U suštini, dobar odnos između Venere I Marsa, a pogotovo od 13-og jula kada Venerin dispozitor Merkur kreće direktnim hodom – doneće da se na emotivnom planu polako stabilizujemo. Odnosi koji su imali prepreku ili zastoj u proteklom periodu sada mogu ponovo krenuti iznova, na pitanja o koja ste se kao par saplitali pronaći ćete odgovore I mnoge nedoumice će biti rešene.

Takođe, za one koji su slobodni ovo je jedan aktivan period, sa mnogo druženja I novih poznanstava koja se lako mogu pretvoriti u prave emotivne priče.

Jul je ispred nas – imaće svoje statične, ali I burne faze – pravi predstavnik ove 2020-e godine. Želim vam lak korak I mnoštvo lepih dešavanja. Srećno!!!

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare