Prsluk i jakna od džinsa nikada nisu bili moderniji

Taman teksas je klasična varijanta, dok će vam svetli, izbledeli džins odlično stajati u kombinaciji sa jarkim bojama...

Petak, 26.06.2015.

13:08

Izvor: B92

Default images
Foto: Thinkstock

Podeli:

Ove sezone sa modne scene, pored teksas košulja i haljina, "ne silaze" ni teksas jakne. Bez obzira koliko je stepeni, novi modeli su dobar izbor za razne prilike i apsolutno su u trendu. Obična letnja haljinica i espadrile, izgledaće atraktivnije ako obučete i jaknu ili prsluk od džinsa, a odlično se slažu i uz šorts, lanene pantalone, šarene suknje....

Taman teksas je klasična varijanta, dok će vam svetli, izbledeli džins odlično stajati u kombinaciji sa jarkim bojama, bilo da se radi o pantalonama, majici ili mini-suknji.

Jakne klasičnog kroja pristaju svima i uvek su dobar izbor, čak i za večernji izlazak, dok se one u retro fazonu sjajno uklapaju uz maksi haljine i suknje, boho stil i kratke čizmice, sandale sa platformom ili rimljanke.

Leti je naročito popularna teksas jakna bez rukava, odnosno prsluk, a posebno dolazi do izražaja u kombinaciji sa šarenim košuljama, suknjama i haljinama.

Izvor: novosti

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare