Blejzer za ranu jesen

Ovaj praktičan komad odeće možete da nosite u gotovo svakoj prilici, idealan je za posao, ali i za šetnju ili izlazak na kafu sa prijateljicama.

Utorak, 29.09.2015.

20:36

Izvor: B92

Default images
Thinkstock

Podeli:

Blejzer je jedan od simbola dobrog stila, bez kojeg ne može da se zamisli jesen. Bilo da je strukiran, ravno skrojen, dezeniran ili u "militari" stilu, odlično ide uz pantalone, suknju, farmerke, haljinu...

Ovaj praktičan komad odeće možete da nosite u gotovo svakoj prilici, idealan je za posao, ali i za šetnju ili izlazak na kafu sa prijateljicama. Dobar sako može da vam "završi posao" i kada bi trebalo da se sredite za pet minuta, jer možete da ga kombinujete uz različitu garderobu. U trendu su ženstveni, blago strukirani blejzeri, baš kao i damski šanel model koji se savršeno uklapa uz visoke štikle, bilo da ga nosite uz farmerke ili suknju.

Dezenirani modeli odlično idu uz jednobojne majice i bluze, a u modi su i sa ruskom kragnom, epoletama i zlatnim dugmadima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare