Ovo su najplaćeniji modeli po "Forbsu" u 2015. godini

Na čuvenoj Forbsovoj listi svoj debi ima model Kendal Džener, a u samom vrhu nalaze se anđeli Victoria Secret brenda. Šta se promenilo na listi top-modela?

Sreda, 30.09.2015.

13:44

Izvor: grazia.rs

Default images
foto: Splash

Podeli:

Forbs je obajvio listu modela koji najviše zarađuju, ali Forbs ne menja svoju kraljicu. Žizel Bundšen je i dalje broj jedan na listi, a njeno bogatstvo čini godišnja zarada od 44 miliona dolara. Model je prošle godine, dobila izvanredne ugovore sa brendovima kao što su Chanel, Balenciaga, Emilio Pucci i Under Armour. Pored toga, ona ima prihode iz sopstvenih linija, Grendene sandale i donji veš Hope. Procenjuje se da je Žizel Bundšen zaradila do sada zapanjujući iznos od 430 miliona dolara!

Na drugom mestu rang liste pojavila se Kara Delevinj. Poznata Britanka zaradila je 9 miliona dolara prvenstveno na kampanjama za DKNY, Burberry i Topshop. Ona je takođe glumila u filmu "Gradovi na papiru". Kara i dalje napreduje, njen račun je svakog dana sve veći, a veliki uticaj ima na društvenim medijima - na Instagramu već ima 19 000 000 ljudi koji prate njene korisnike aplikacije.

Zlatnu trojka Forbs liste zatvara ove godine Adriana Lima, koja je, između ostalog, potpisala ugovore sa Maybelline, Vogue eyeware, Marc Jacobs i H & M i zaradila oko 9,000,000. dolara.

Na Forbsovoj listi ove godine našla se i Kendal Džener, koja je na 16. mestu sa rezultatom od 4 miliona dolara na računu. Novac je zaradila uglavnom u saradnjama sa Estee Lauder, Fendi, Marc Jacobs i zahvaljujući Karl Lagerfeldu. Kendal je veoma popularna u društvenim medijima -Kendal Džener ima ukupno 58 miliona fanova, što izuzetno povećava njenu vrednost i ime na tržištu.

Na Forbsovoj listi jedna stvar ostaje nepromenjena - najveću snagu i najviše novca imaju anđeli Victoria Secret brenda. Svi uspešni “anđelčići” se nalaze na listi i zauzeli su mesta od broja 15 do 21.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare