Dakota Džonson: Volim da kombinujem mušku i žensku odeću

Mlada zvezda poznata je po istančanom ukusu za modu i ležernom stilu, a stručnjaci su je svrstali u jednu od najbolje odevnih dama.

Utorak, 24.11.2015.

16:07

Izvor: Novosti

Default images
foto: Splash

Podeli:

Mlada zvezda filma "Pedeset nijansi sive" Dakota Džonson, poznata je po istančanom ukusu za modu i ležernom stilu. Na filmskim festivalima se pojavljuje u kreacijama poznatih dizajnera, a stručnjaci su je svrstali u jednu od najbolje odevnih dama.

- Volim klasičan, minimalistički stil i kombinujem mušku i žensku odeću. Dopadaju mi se jednostavni komadi, crne pantalone, majice s printom, lepršave haljine. Sa farmerkama ili patikama nosim sako koji prati liniju tela, u stilu 60-ih i 70-ih. Od modnih dodataka volim brendirane torbe i sveden nakit - kaže zanosna glumica.

Premijera filma "Pedeset nijansi mračnije", prema bestselerima E. L. Džejms, zakazana je za februar 2017. godine. Film će režirati Džejms Foli, pošto je rediteljka Sem Tejlor-Džonson koja je počela rad na trilogiji, odustala od ekranizacije drugog romana zbog nesuglasica sa autorkom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare