Rolke su uvek u modi

Osim što savršeno štiti hladnoće, a kad se podigne i od virusa, rol-kragna je efektan modni "detalj".

Sreda, 25.11.2015.

13:16

Izvor: Novosti

Default images
foto: Thinkstock

Podeli:

Udobna i praktična rolka se ove sezone vraća na modnu scenu na velika vrata. Osim što savršeno štiti hladnoće, a kad se podigne i od virusa, rol-kragna je efektan modni "detalj" koji svim kombinacijama daje notu ležerne elegancije. Rolku možete da nosite uz farmerke, elegantne pantalone, usku suknju, salonke na štiklu, čizme, i uvek ćete da izgledate fantastično!

Ovaj večni, neprolazni, modni komad obožavale su slavne dame poput Merilin Monro, Džeki Kenedi i Džejn Birkin, a ovih dana, bluze i haljine sa rol-kragnom nose poznate pevačice, glumice, princeze i sve druge pripadnice lepšeg pola koje žele da budu u trendu.

Osim klasične crne i bele boje, bež i toplih tonova zemlje koje ove sezone preovlađuju u kolekcijama, aktuelne su i ružičasta, bordo i zelena. Kada kupujete rolku, obratite pažnju na sastav materijala, najprijatnije su kombinacije sa pamukom i vunom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare