Američka lepotica u kreaciji srpskog dizajnera: "Već me opsedaju njeni fanovi"

Nakon što je obukao Kajli Džener, najmlađu pripadnicu klana Kardašijan, sjajna kreacija Zvonka Markovića oduševila je glumicu i dizajnerku Dreju Mišel.

Četvrtak, 26.01.2017.

18:30

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Wardrobe change.....

A photo posted by Draya Michele (@drayamichele) on

Internet i mediji neprestano objavljuju fotografije prelepe glumice, a veliku pažnju privukao je i dolazak njene bivše ljubavi, Krisa Brauna na njenu proslavu. Na svim objavljenim fotografijama može se primetiti fantastična svečana haljina Zvonka Markovića u kojoj Dreja duva svećice, zavodljivo pleše i uživa.

Povodom velike pažnje koju su privukle njegove kreacije u Americi, Zvonko Marković je izjavio:

“Dreja je prelepa žena i trendseter u Los Anđelesu. Ima 5,6 miliona pratilaca na Instagramu i već sada me opsedaju njeni fanovi koji žele da saznaju nešto više o haljini kou je nosila. Njihovi tabloidi uveliko prenose vest o njenom bivšem dečku Krisu Braunu koji je došao da sa njom proslavi rođendan, kao i poznatim košarkašima koje je dočekala prvo u haljini libanskog dizajnera, a potom se presvukla u moju. Zanimljivo je da su snimci njenog provokativng plesa u mojoj haljini preplavili nternet”

🎂 thanks to @breescakes and @2heartsb1 for the cake and cake topper !

A photo posted by Draya Michele (@drayamichele) on

Zvonko Marković je posredstvom Serbia Fashion Week-a imao priliku da predstavi svoju novu kolekciju svetskoj modnoj eliti na prestižnim Nedeljama mode kao što su Nedelja visoke mode u Parizu, a potom i u Njujorku prošle godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.