"Spljeskane" grudi u haljini: Ovo nije dobra ideja, kako se pravilno nosi odeća bez veša

Bila je veoma zapažena na sinoćnoj dodeli "Emi" nagrada, a najzaslužnija za to bila je njena izazovna haljina. Model u kojme se pojavila je grudi Đine Rodrigez istakao do maksimuma. Ipak, ovo nije baš dobar primer koji devojke treba da slede. Za nošenje odeće bez grudnjaka ipak postoje trikovi i pravila, koje treba da sledite da ne izgledate vulgarno, a u Đininom slučaju- smešno.

Moda | Super žena |
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Trikovi za nošenje odeće bez grudnjaka

Nijedan top ili haljina koja se nosi bez grudnjaka neće izgledati lepo ako hodate pogrbljeno i spuštene glave. Držanje je veoma važno. Da bi lagani top dubljeg izreza ostao na mestu koristite lak za kosu- sprejem poprskajte kožu na mestima gde su ivice tkanine. Tako će materijal bolje prijanjati, a neće delovati slepljeno.

Glumica najpoznatija po glavnoj ulozi u seriji "Devica Džejn" po kojoj je i dobila nadimak najpoznatija devica na svetu, za svečanost je izabarala haljinu čiji se dekolte može opisati rečima izazovnost do krajnjih granica.

Iako smo navikli na ovakve kreacije u poslednje vreme, ova je ipak za santimetar bila ispred ostalih.

Pojavila se Đina i predstavila svoju varijantu seksepila.

Foto: Getty
Foto: Getty

Da je izazovno izgledala i da je mamila poglede, u to nema ni grama sumnje.

Ali da bi joj haljina drugačijeg izreza na grudima daleko bolje stajala, sa tim bi se složili svi modni kritičari.

Ono što je najviše "upadalo u oči" je što je glumica u ovoj haljini delovala stisnuto, spljeskano, pa su joj grudi zapravo nisu na pravi način došle do izražaja.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 146 sledeca idi na stranu