Modni trend koji je osvojio Instagram stigao i u Srbiju

Jedinstvena Armani Exchange modna kolekcija, koja je hit na društvenim mrežama jer okuplja vodeće svetske strit art umetnike, stigla je u Srbiju.

Utorak, 28.11.2017.

13:45

Izvor: Super žena

Modni trend koji je osvojio Instagram stigao i u Srbiju

Podeli:

A|X Armani Exchange je prethodnog vikenda u tržnom centru Delta siti predstavio hit kolekciju majica koje su kreirali najpoznatiji strit art umetnici iz celog sveta. Među njima našao se i Đio Pastori, ilustrator kojeg je magazin “Forbs“ uvrstio na listu 30 najuticajnijih ispod 30 godina. Svoju kreativnost Đio je pokazao na licu mesta praveći nestvarne kolaže od papira čime je potvrdio zašto se baš jedna od najvećih modnih kuća na svetu opredelila za njega.

“Jako sam srećan i vrlo cenim što se ljudima dopada moj stil jer sam slobodan da izrazim sebe u tako jednostavnoj formi umetnosti. Mislim da je ovaj trend upravo zato i postao hit – prvenstveno jer se korsiti vrlo malo linija da se učiniti tako pop i zabavnim“, kaže Đio za “Super ženu“.

*ALT

Ulična umetnost je već godinama prisutna na vodećim nedeljama mode, a može se slobodno reći da je modni trend koji umnogome definiše Instagram. Stoga se Armani Exchange svojom novom kolekcijom obraća mlađoj publici i stvara trend koji savršeno tumači vrednosti brenda. Koncept kampanje je jednostavan, ali ipak ima veliki uticaj: rastavljena slova A i X iz logotipa branda koriste se na inovativan način, jer slova postaju rekviziti u rukama nosilaca kampanje, poput velikih naočara, vinil ploča, gumenih kugli, piratskih zakrpa i sijalica.

“Čitava kolekcija je fokusirana na uličnu umenost, ja sam kreirao dve majice“, kaže Đio i dodaje da ovo nije prvi put da sarađuje sa modnim brendovima, kao i da iz kombinacije umetnosti i mode uvek izađe mnogo zanimljivih stvari.

*ALT

Capsule kolekcija može se pronaći u Armani Exchange radnjama u Srbiji, tačnije u Delta sitiju i u Rajićevoj, a kako to rade mladi širom sveta možete videti koristeći internacionalni haštag #st_ART. Tu ćete sigurno i videti da su zaštitna lica kolekcije supermodel Kara Delevinj, di-džej Martin Gariks i kineski pevač i glumac Li Jifeng.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare