Humanitarna modna revija za decu Prihvatilišta

Modna agencija "Fabrika" organizovaće 25. decembra u Skupštini grada Beograda humanitarnu modnu reviju za decu Prihvatilišta i tom prilikom biće prikazane kolekcije "Kalina KIDS" i "Sportina - XYZ".

Utorak, 19.12.2017.

16:00

Izvor: Super žena

Humanitarna modna revija za decu Prihvatilišta
foto: thinkstock

Podeli:

Prethodnih pet godina "Fabrika" je skoro sve događaje i revije posvećivala deci Prihvatilišta i prikupljala, pored novčanih sredstava, i većinu proizvoda u kojima deca oskudevaju.

"Kako se sva deca ovog sveta raduju novogodišnjim i božićnim praznicima, pre svega zbog poklona koje dobijaju od Deda Mraza, i na ovoj reviji će ispod velike jelke u sali Skupštine grada, zvanice stavljati poklone, a ono zbog čega ovu reviju prvenstveno radimo je što su deca koja trenutno borave u Prihvatillistu poslala crteže i pisma za Deda Mraza na adresu Fabrike", objasnili su organizatori.

Pored toga, svako dete ima svog idola koga želi da upozna, pa su u svojim pismima naveli i njihova imena i po završetku revije 20 poznatih ličnosti uručiće deci poklone koje su poželeli od Deda Mraza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare