Megan i dalje krši pravila: Ovo je prva skica njene venčanice

Za razliku od vojvotkinje Kejt Midlton, buduća princeza Megan Markle odabraće nešto moderniju i seksepilniju venčanicu za svoj najlepši dan u životu.

Sreda, 20.12.2017.

10:25

Izvor: Super žena

Megan i dalje krši pravila: Ovo je prva skica njene venčanice
Foto: Guliver / Photo Cover

Podeli:

Dok se britanska kraljevska porodica obično odlučuje za tradicionalni dizajn, glumica Megan Markl ne odustaje od svog jedinstvenog i modernog stila.

To dokazuje i pisanje svetskih medija da je Megan poželela da izgled njene venčanice osmisli izraleska dizajnerka Inbal Dror.

*ALT

Inbal je već potvrdila da ju je kraljevska porodica kontaktirala, te joj najavila da će Markleova možda nositi venčanicu sa njenim potpisom, piše "Dejli Mejl".

Odmah potom, portal "TMZ" objavio je skice haljina koje bi mogle Markl mogla da nosi, naravno, ako zadovolji visoke kriterijume buduće princeze, koja je poznata kao dama od stila.

Kao što možete da vidite na slikama, haljine ove dizajnerke su poznate po seksepilnim krojevima koji naglašavaju žensku figuru, pogravanju sa proporcijama, ali i korišćenju najfinijih materijala, poput svile i čipke.

*ALT

Ono što su mnogi shvatili je da se verenica princa Harija opredeliti za modernu kreaciju koja je daleko od čedne.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare