"Vog" izabrao: Ove zvezde su najbolje obučene žene u 2017.

Čuveni modni magazin "Vog" objavio je svoju listu najbolje odevenih dama u 2017. godini. U nastavku vam otkrivamo čak deset dama koje imaju perfektan stil.

Četvrtak, 28.12.2017.

13:40

Izvor: Super žena

Foto: Getty

Podeli:

Rut Nega

*ALT

Tridesetpetogodišnja glumica irskog porekla, Rut Nega ostvarila je brojne uspehe tokom 2017. godine. Ona je bila nominovana za Oskar i Zlatni globus za ulogu u filmu "Loving", a našla se i na "Vogovoj" listi najbolje odevenih žena. Za to su zaslužne njene perfektne kombinacije koje je šetala na crvenom tepihu.

Rijana

*ALT

Ko može da zaboravi njeno ljubičasto izdanje koje je prošetala na promociji svoje kozmetičke linije "Fenty Beauty"? Dvadesetdevetogodišnja pevačica je takođe učestvovala u snimanju filma "Ocean's 8".

Natali Portman

*ALT

Ambasadorka brenda "Dior", 36-godišnja Natali Portman ove godine je oduševljavala svojim romantičnim i ženstvenim modnim stilom. Čak i kada je bila trudna dok je promovisala film "Džeki".

Kler Foj

*ALT

Britanska glumica je unela dašak svežine na crveni tepih sa njenim izborom kreacija koje potpisuju "Valentino", "Guči", "Oskar de la Renta"... Ona je takođe bila odlično stilizovana u nagrađivanoj seriji "Kruna" u kojoj glumi britansku kraljicu Elizabetu II.

Zoe Kravic

*ALT

Zvezda serije "Nevine laži", Zoe Kravic skrenula je pažnju modnih stručnjaka razigranim osećajem za modu, ali i čestim transformacijama frizure koja je upotpunila njen celokupan stil.

Brižit Makron

*ALT

Žena francuskog predsednika Emanuela Makrona je poznata po odličnim modnim izborima, ali i stavu "oblačim ono što mi se nosi". Tako smo 63-godišnju Brižit Makron mogli da vidimo u ženstvenim kostimima, ali i mini suknjama, farmericama i kožnim pantalonama.

Ema Stoun

*ALT

Oskarovka Ema Stoun je ove godine imala velike uspehe u svojoj karijeri. Postala je najplaćenija glumica, prema magazinu "Forbs" zaradila je 26 miliona dolara, o postala je ambasadorka brenda "Luj Viton". Još nešto? Nosila je fantastične haljine na najsvečanijim događajima u Holivudu.

Zendaja

*ALT

Mlada američka glumica Zendaja tokom 2017. godine postala je prava senzacija na društvenim mrežama, a pažnju je skrenula svojim neobičnim stilom. Kažu da je pravi modni kameleon i da može lako da iznese gotovo sve stilove.

Nikol Kidman

*ALT

Čuvena glumica Nikol Kidman u svojoj 50. godini ne mora više da dokazuje svoj talenat za modu, tako da se oblači upravo onako kako želi. Iskustvo joj je pomoglo da zna šta joj dobro stoji, poput haljina A kroja koje naglašavaju njen vitak struk.

Solanž

*ALT

Tridesetjednogodišnja pevačica je istupila iz senke svoje poznate sestre Bijonse. Uz samopouzdan stav, Solanž je na crvenom tepihu pokazala pravu modnu hrabrost, noseći neobične kreacije, a jednako dobra izdanja je nosila i tokom dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.